DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >

Browsing by Author "จุฬาลักษณ์ จารุนุช"

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 29
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
[n.d.]Application of mulberry (Morus alba L.) for supplementing antioxidant activity in extruded Thai rice snackChulaluck Charunuch; Plernchai Tangkanakul; Saovaluk Runggaeng; Vayooh Sonted; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; เพลินใจ ตังคณะกุล; เสาวลักษณ์ รุ่งแจ้ง; วายุห์ สนเทศ
2006Application of mulberry (Morus alba L.) for supplementing antioxidant activity in extruded Thai rice snackChulaluck Charunuch; Plerncha Tangkanakul; Saovaluk Runggaeng; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; เพลินใจ ตังคณะกุล; เสาวลักษณ์ รุ่งแจ้ง
[n.d.]Effects of extrusion conditions on the physical and functional properties of instant cereal beverage powders admixed with mulberry (Morus alba L.) leavesChulaluck Charunuch; Plernchai Tangkanakul; Nipat Limsangouan; Vayhu Sonted; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; เพลินใจ ตังคณะกุล; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; วายุห์ สนเทศ
2010Functional properties of cereal and legume based extruded snack foods fortified with by-products from herbs and vegetablesNipat Limsangouan; Makiko Takenaka; Itaru Sotome; Kazuko Nanayama; Chulaluck Charunuch; Seiichiro Isobe; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; -; -; -; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; -
[n.d.]Iron fortification in developing of extruded Thai rice snackChulaluck Charunuch; Saowaluk Rungchang; Chowladda Teangpook; Vayuh Sonted; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; เสาวลักษณ์ รุ่งแจ้ง; ช่อลัดดา เที่ยงพุก; วายุห์ สนเทศ
2010Optimization and extrusion behavior on functional ready-to-eat breakfast cerealChulaluck Charunuch; Nipat Limsangouan; Waraporn Prasert; Pisut Butsuwan; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; วราภรณ์ ประเสริฐ; พิสุทธิ์ บุตรสุวรรณ
2011Optimization of extrusion conditions for functional ready-to-eat breakfast cerealChulaluck Charunuch; Nipat Limsangouan; Waraporn Prasert; Pisut Butsuwan; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; วราภรณ์ ประเสริฐ; พิสุทธิ์ บุตรสุวรรณ
[n.d.]Optimization of extrusion process for developing cereal based ready-to-eat puffed breakfast cereal with mangosteen (Garcinia mangostana L.) fruit powdersChulaluck Charunuch; Nipat Limsangouan; Phisamai Srichayet; Kassamaporn Puntaburt; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; พิศมัย ศรีชาเยช; กัษมาพร ปัญต๊ะบุตร
2009Optimization of functional egoma (Perilla flutescens var. flutescens) leaf snack productionNipat Limsangouan; Chulaluck Charunuch; Seiichiro Isobe; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; -
2009Pasting properties of modified corn grit from extrusion processNipat Limsangouan; Sunaree Thamkrasae; Phisamai Srichayet; Kassamaporn Puntaburt; Chulaluck Charunuch; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; สุนารี ถ้ำกระแสร์; พิศมัย ศรีชาเยช; กัษมาพร ปัญต๊ะบุตร; จุฬาลักษณ์ จารุนุช
2003Physical properties of direct expansion extruded snack in utilization from Thai brown riceChulaluck Charunuch; Pracha Boonyasirikool; Chowladda Tiengpook; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; ประชา บุญญสิริกูล; ช่อลัดดา เที่ยงพุก
2003Physical properties of direct expansion extruded snack in utilization from Thai brown riceChulaluck Charunuch; Pracha Boonyasirikool; Chowladda Tiengpook; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; ประชา บุญญสิริกูล; ช่อลัดดา เที่ยงพุก
[n.d.]Product development of full fat soy flour to produce healthy protein and snack food for small-scale industryChulaluck Charunuch; Kritsana Temtrakool; Saovaluk Runggaeng; Urai Paosungthong; Warunee Varanyanond; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; กฤษณะ เต็มตระกูล; เสาวลักษณ์ รุ่งแจ้ง; อุไร เผ่าสังข์ทอง; วารุณี วารัญญานนท์
2006-09Production of healthy protein and snack foods for small-scale industry from full fat soy flourChulaluck Charunuch; Kritsana Temtrakool; Saovaluk Runggaeng; Urai Paowsungthong; Warunee Varanyanond; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; กฤษณะ เต็มตระกูล; เสาวลักษณ์ รุ่งแจ้ง; อุไร เผ่าสังข์ทอง; วารุณี วารัญญานนท์
[n.d.]Using of extrusion process for preparation of instant cereal beverage powders based on corn and soybeanChulaluck Charunuch; Pracha Boonyasirikool; Chowladda Teangpook; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; ประชา บุญญสิริกูล; ช่อลัดดา เที่ยงพุก
[n.d.]การผลิต carboxymethyl-chitin เพื่อใช้ประโยชน์ในอุตสาหกรรมอาหารChidchom Hiraga; Chulaluck Charunuch; Kanjanarat Thaveesook; ชิดชม ฮิรางะ; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; กาญจนารัตน์ ทวีสุข
[2007]การพัฒนาและผลิตผลิตภัณฑ์ขนมขบเคี้ยวเพื่อการควบคุมและป้องกันโภชนาการเกินในเด็กNednapis Vatanasuchart; Plernchai Tangkanakul; Wandee Sudtinarakorn; Chulaluck Charunuch; Nipat Limsangouan; Payom Auttaviboonkul; Wanchai Worawattanamateekul; Natthorn Intawiwat; เนตรนภิส วัฒนสุชาติ; เพลินใจ ตังคณะกุล; วรรณดี สุทธินรากร; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; พยอม อัตถวิบูลย์กุล; วันชัย วรวัฒนเมธีกุล; ณัฐธร อินทวิวัฒน์
2008การศึกษาคุณสมบัติทางกายภาพและเคมีของแป้งข้าวโพดบดหยาบดัดแปรด้วยกระบวนการเอกซ์ทรูชันNipat Limsangouan; Chulaluck Charunuch; Vayuh Sonted; Phisamai Srichayet; Kassmaporn Puntaburt; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; วายุห์ สนเทศ; พิศมัย ศรีชาเยช; กัษมาพร ปัญต๊ะบุตร
[n.d.]คุกกี้หยอดผสมผักหรือเมล็ดพืชน้ำมันChulaluck Charunuch; Pilin Phoopat; Vilailuk Rataapa; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; ไพลิน ผู้พัฒน์; วิไลลักษณ์ รัตอาภา
2009คุณสมบัติในการเสริมสร้างสุขภาพจากข้าวและถั่วของไทย: คุณสมบัติในการเป็นสารต้านอนุมูลอิสระและส่งเสริมการเจริญเติบโตของจุลินทรีย์สุขภาพNipat Limsangouan; Pramuan Saithong; Chulaluck Charunuch; Ngamjit Lowithun; Phisamai Srichayet; Kassamaporn Puntaburt; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; ประมวล ทรายทอง; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; งามจิตร โล่วิทูร; พิศมัย ศรีชาเยช; กัษมาพร ปัญต๊ะบุตร
Showing results 1 to 20 of 29
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback