DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >

Browsing by Author "วารุณี วารัญญานนท์"

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 4 to 9 of 9
< previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2002Product development from wheat-rice composite flour: Mee-SuaVaranyanond, W.; Surojanamethakul, V.; Supasri, R; Tungtakul, P.; วารุณี วารัญญานนท์; วิภา สุโรจนะเมธากุล; รัศมี ศุภศรี; พัชรี ตั้งตระกูล
[n.d.]Product development of full fat soy flour to produce healthy protein and snack food for small-scale industryChulaluck Charunuch; Kritsana Temtrakool; Saovaluk Runggaeng; Urai Paosungthong; Warunee Varanyanond; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; กฤษณะ เต็มตระกูล; เสาวลักษณ์ รุ่งแจ้ง; อุไร เผ่าสังข์ทอง; วารุณี วารัญญานนท์
2006-09Production of healthy protein and snack foods for small-scale industry from full fat soy flourChulaluck Charunuch; Kritsana Temtrakool; Saovaluk Runggaeng; Urai Paowsungthong; Warunee Varanyanond; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; กฤษณะ เต็มตระกูล; เสาวลักษณ์ รุ่งแจ้ง; อุไร เผ่าสังข์ทอง; วารุณี วารัญญานนท์
2004-2006Use of dry-milled rice flour for rice noodle productionPatcharee Tungtrakul; Vipa Surojanametakul; Rasamee Supasri; Warunee Varanyanond; พัชรี ตั้งตระกูล; วิภา สุโรจนะเมธากุล; รัศมี ศุภศรี; วารุณี วารัญญานนท์
1986การจัดการอาหาร: การวิเคราะห์จุดสำคัญในความปลอดภัยระหว่างการปรุงอาหารของครอบครัวชาวนาไทยBryan, Frank L.; Bulan Phithakpol; Warunee Varanyanond; Chakamas Wongkhalaung; Payom Auttaviboonkul; แฟรงค์ แอล ไบรอัล; บุหลัน พิทักษ์พล; วารุณี วารัญญานนท์; ฉกามาศ วงศ์ข้าหลวง; พยอม อัตถวิบูลย์กุล
2004-2006ผลการโม่เปียก โม่แห้ง และโม่แบบผสมต่อสมบัติแป้งข้าวPatcharee Tungtrakul; Onanong Naivikul; Vipa Surojanametakul; Warunee Varanyanond; พัชรี ตั้งตระกูล; อรอรนงค์ นัยวิกุล; วิภา สุโรจนะเมธากุล; วารุณี วารัญญานนท์
Showing results 4 to 9 of 9
< previous 

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback