DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >

Browsing by Author "Patcharee Tungtrakul"

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 2 to 4 of 4
< previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2004-2006Use of dry-milled rice flour for rice noodle productionPatcharee Tungtrakul; Vipa Surojanametakul; Rasamee Supasri; Warunee Varanyanond; พัชรี ตั้งตระกูล; วิภา สุโรจนะเมธากุล; รัศมี ศุภศรี; วารุณี วารัญญานนท์
2005Utilization of fish flour in canned concentrated seasoning stock for Thai foods preparationPlernchai Tangkanakul; Payom Auttaviboonkul; Patcharee Tungtrakul; Mantana Ruamrux; Chidchom Hiraga; Kanjanarat Thaveesook; Montatip Yunchalad; เพลินใจ ตังคณะกุล; พยอม อัตถวิบูลย์กุล; พัชรี ตั้งตระกูล; มัณฑนา ร่วมรักษ์; ชิดชม ฮิรางะ; กาญจนารัตน์ ทวีสุข; มณฑาทิพย์ ยุ่นฉลาด
2004-2006ผลการโม่เปียก โม่แห้ง และโม่แบบผสมต่อสมบัติแป้งข้าวPatcharee Tungtrakul; Onanong Naivikul; Vipa Surojanametakul; Warunee Varanyanond; พัชรี ตั้งตระกูล; อรอรนงค์ นัยวิกุล; วิภา สุโรจนะเมธากุล; วารุณี วารัญญานนท์
Showing results 2 to 4 of 4
< previous 

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback