DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >

Browsing by Author "Payom Auttaviboonkul"

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)
2005Utilization of fish flour in canned concentrated seasoning stock for Thai foods preparationPlernchai Tangkanakul; Payom Auttaviboonkul; Patcharee Tungtrakul; Mantana Ruamrux; Chidchom Hiraga; Kanjanarat Thaveesook; Montatip Yunchalad; เพลินใจ ตังคณะกุล; พยอม อัตถวิบูลย์กุล; พัชรี ตั้งตระกูล; มัณฑนา ร่วมรักษ์; ชิดชม ฮิรางะ; กาญจนารัตน์ ทวีสุข; มณฑาทิพย์ ยุ่นฉลาด
1986การจัดการอาหาร: การวิเคราะห์จุดสำคัญในความปลอดภัยระหว่างการปรุงอาหารของครอบครัวชาวนาไทยBryan, Frank L.; Bulan Phithakpol; Warunee Varanyanond; Chakamas Wongkhalaung; Payom Auttaviboonkul; แฟรงค์ แอล ไบรอัล; บุหลัน พิทักษ์พล; วารุณี วารัญญานนท์; ฉกามาศ วงศ์ข้าหลวง; พยอม อัตถวิบูลย์กุล
2005การปรับปรุงคุณค่าทางโภชนาการของขนมไทยด้วยข้าวกล้องPlernchai Tangkanak; Mantana Ruamrux; Payom Auttaviboonkul; Boonma Niyomvit; Yenjai Thitatan; Somjit Onhem; Nipa Talapnak; เพลินใจ ตังคณะกุล; มัณฑนา ร่วมรักษ์; พยอม อัตถวิบูลย์กุล; บุญมา นิยมวิทย์; เย็นใจ ฐิตะฐาน; สมจิต อ่อนเหม; นิภา ตลับนาค
[2007]การพัฒนาและผลิตผลิตภัณฑ์ขนมขบเคี้ยวเพื่อการควบคุมและป้องกันโภชนาการเกินในเด็กNednapis Vatanasuchart; Plernchai Tangkanakul; Wandee Sudtinarakorn; Chulaluck Charunuch; Nipat Limsangouan; Payom Auttaviboonkul; Wanchai Worawattanamateekul; Natthorn Intawiwat; เนตรนภิส วัฒนสุชาติ; เพลินใจ ตังคณะกุล; วรรณดี สุทธินรากร; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; พยอม อัตถวิบูลย์กุล; วันชัย วรวัฒนเมธีกุล; ณัฐธร อินทวิวัฒน์
Showing results 1 to 4 of 4

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback