DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >

Browsing by Author "Seiichiro Isobe"

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)
2009-06-20Effect of milling process on functional properties of legumesNipat Limsangouan; Seiichiro Isobe; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; -
2010Functional properties of cereal and legume based extruded snack foods fortified with by-products from herbs and vegetablesNipat Limsangouan; Makiko Takenaka; Itaru Sotome; Kazuko Nanayama; Chulaluck Charunuch; Seiichiro Isobe; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; -; -; -; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; -
2009Optimization of functional egoma (Perilla flutescens var. flutescens) leaf snack productionNipat Limsangouan; Chulaluck Charunuch; Seiichiro Isobe; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; -
[n.d.]สภาวะที่เหมาะสมในการพัฒนาผลิตภัณฑ์พองกรอบผสมผงชาเขียวญี่ปุ่นเพื่อสุขภาพNipat Limsangouan; Chulaluck Charunuch; Seiichiro Isobe; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; เซอิชิโร อิโซเบะ
Showing results 1 to 4 of 4

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback