DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >

Browsing by AGROVOC "Chemical composition"

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 27
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
1989Effects of thiamine, pyridoxine, pantothenic acid, and riboflavin on growth performance, feed efficiency, and body composition of seabass, Lates calcarifer (Bloch)Wutiporn Phromkunthong; Vudthikorn Chittiwan; Anne Cronin; Kidchakan Supamattaya; วุฒิพร พรหมขุนทอง; วุฒิกรณ์ จิตติวรรณ; -; กิจการ ศุภมาตย์
1987Effects of water-soluble vitamins on growth, body compositions and histological changes of sea bass, Lates calcarifer (Bloch)Wutiporn Phromkunthong; Kidchakan Supamattaya; Surapol Choldumrongkul; Jintamas Suwanjarat; Vudthikorn Chittiwan; วุฒิพร พรหมขุนทอง; กิจการ ศุภมาตย์; สุรพล ชลดำรงค์กุล; จินตมาศ สุวรรณจรัส; วุฒิกรณ์ จิตติวรรณ
1989Evaluation on food qualities and nutrient content by chemical analysis red colour sorghum inbred line for animal feed products or genetic basedYupin Boon-ampol
1989Lines collection and agronomic trial comparisons of waxy (TIEN) and glutinous maize cultivars of ThailandSuranee Thongluang; Yupapan Chuthathong
1983Maize properties for industrial usesSukoncheun Sringam; Rasamee Supasri
2002Product development from wheat-rice composite flour: Mee-SuaVaranyanond, W.; Surojanamethakul, V.; Supasri, R; Tungtakul, P.; วารุณี วารัญญานนท์; วิภา สุโรจนะเมธากุล; รัศมี ศุภศรี; พัชรี ตั้งตระกูล
1989Sorghum breedingWasana Wongyai; Krisda Samphantharak; Thamrongsilpa Pothisoong; Chaba Jampatong
1987Sorghum vermicelliSiwaporn Siwawej; Prayuth Sawanchewakorn
2007Studies of blood chemical profile of fresh water fish in family cyprinidaeNantarika Chansue; Somwang Pimolbuds; นันทริกา ชันซื่อ; สมหวัง พิมลบุตร
2005Utilization of fish flour in canned concentrated seasoning stock for Thai foods preparationPlernchai Tangkanakul; Payom Auttaviboonkul; Patcharee Tungtrakul; Mantana Ruamrux; Chidchom Hiraga; Kanjanarat Thaveesook; Montatip Yunchalad; เพลินใจ ตังคณะกุล; พยอม อัตถวิบูลย์กุล; พัชรี ตั้งตระกูล; มัณฑนา ร่วมรักษ์; ชิดชม ฮิรางะ; กาญจนารัตน์ ทวีสุข; มณฑาทิพย์ ยุ่นฉลาด
1977Varietal comparison of some sorghum grains for broiler feedKhajarern, J.M.; Khajarern, S.; Laosuwan, K.; Bunsiddhi, D.
2010กข45 ข้าวหอมน้ำลึกพันธุ์รับรองพันธุ์แรกของประเทศไทยPeera Doungsoongnern; Udompan Promnart; Porntip Thavong; Wannaphan Chanlapa; พีระ ดุงสูงเนิน; อุดมพรรณ พรหมนารท; พรทิพย์ ถาวงค์; วรรณพรรณ จันลาภา
1989การทดลองผลิตอาหารเช้าสำเร็จรูปจากแป้งข้าวกล้องและผลไม้Rasamee supasri; Pornsuk Manasiripen; Porntip Charoentormwat; Pacharee Sotanasomboon; รัศมี ศุภศร; พรศักดิ์ มนัสศิริเพ็ญ; พรทิพย์ เจริญธรรมวัฒน์; พัชรี โสธนาสมบูรณ์
[n.d.]การแปรรูปหน่อไม้จากไผ่บนที่สูง: หน่อไม้ดองเค็มMontatip Yunchalad; Siriporn Sathonsaowapark; Rasame Supasri; Ngamjit Loawitool; มณฑาทิพย์ ยุ่นฉลาด; สิริพร สธนเสาวภาคย์; รัศมี ศุภศรี; งามจิตร โล่วิทูร
[n.d.]การแปรรูปหน่อไม้จากไผ่บนที่สูง: หน่อไม้ดองเต้าเจี้ยวMontatip Yunchalad; Siriporn Sathonsaowapark; Rasame Supasri; มณฑาทิพย์ ยุ่นฉลาด; สิริพร สธนเสาวภาคย์; รัศมี ศุภศรี
2008การวิจัยและพัฒนาผลิตภัณฑ์ขนมกรอบจากข้าวกล้องSunanta Wongpiyachon; Watcharee Sukviwat; สุนันทา วงศ์ปิยชน; วัชรี สุขวิวัฒน์
2008การศึกษาคุณสมบัติทางกายภาพและเคมีของแป้งข้าวโพดบดหยาบดัดแปรด้วยกระบวนการเอกซ์ทรูชันNipat Limsangouan; Chulaluck Charunuch; Vayuh Sonted; Phisamai Srichayet; Kassmaporn Puntaburt; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; วายุห์ สนเทศ; พิศมัย ศรีชาเยช; กัษมาพร ปัญต๊ะบุตร
2003-03การหาแนวทางการใช้ประโยชน์จากแป้งเมล็ดข้าวงอกสำหรับทำข้าวยาคูRujira Preecha; Suthep Ritsawaeng; Suwara Phochanasombun; Sunanta Wongpiyachon; Chamlong Ritthichai; รุจิรา ปรีชา; สุเทพ ฤทธิ์แสวง; สุนันทา วงศ์ปิยชน; สุวรา ภูมิสิงหราช; จำลอง ฤทธิชัย
2011ข้าวสาลีสายพันธุ์ดีเด่นSutira Moolsri; Nongnuch Pradit; Pote Watjanapum; Nithas Sittiwong; Sivapong Naruban; Piroj Chotinisakorn; Kanjana Piboon; Satit Pinmanee; สุธีรา มูลศรี; นงนุช ประดิษฐ์; พจน์ วัจนะภูมิ; นิทัศน์ สิทธิวงศ์; ศิวะพงศ์ นฤบาล; ไพโรจน์ โชตินิสากรณ์; กาญจนา พิบูลย์; สาธิต ปิ่นมณี
2007ความมีชีวิตและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของข้าวกล้องAnchalee Prasertsak; Sunanta Wongpiyachon; Siriwan Tangwisuttijit; Suparat Kositchareonkul; Lamaimaat Youngsuk; อัญชลี ประเสริฐศักดิ์; สุนันทา วงศ์ปิยชน; ศิริวรรณ ตั้งวิสุทธิจิต; ศุภรัตน์ โฆษิตเจริญกุล; ละม้ายมาศ ยังสุข
Showing results 1 to 20 of 27
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback