DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >

Browsing by AGROVOC "Chemicophysical properties"

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 67
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2008Allohexaploid, PTT03084Kanchana Klakhaeng; Suniyom Taprab; Kanokporn Boonsirichai; Rangsit Senghaphan; Somkid Worawat; Krirk Keskosol; Kunya Cheaupun; Sunanta Wongpiyachon; Niwat Chareonsilp; กาญจนา กล้าแข็ง; สุนิยม ตาปราบ; กนกพร บุญศิริชัย; รังสิต เส็งหะพันธุ์; สมคิด วรวาท; เกริก เกษโกศล; กัญญา เชื้อพันธุ์; สุนันทา วงศ์ปิยชน; นิวัติ เจริญศิลป์
[n.d.]Application of mulberry (Morus alba L.) for supplementing antioxidant activity in extruded Thai rice snackChulaluck Charunuch; Plernchai Tangkanakul; Saovaluk Runggaeng; Vayooh Sonted; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; เพลินใจ ตังคณะกุล; เสาวลักษณ์ รุ่งแจ้ง; วายุห์ สนเทศ
2000-2003Development of Sen Yai and Mee from dry-milled rice flourWarunee Varanyanond; Vipa Surojanametakul; Patcharee Tungtakul; Rasamee Supasri; Chouw Imprasit; วารุณี วารัญญานนท์; วิภา สุโรจนะเมธากุล; พัชรี ตั้งตระกูล; รัศมี ศุภศรี; เชาว์ อินทรประสิทธิ์
2000-2003Effects of partial replacement of rice flour with various starches on the physicochemical and sensory properties of Sen Lek noodleVipa Surojanametakul; Patcharee Tungtakul; Warunee Varanyanond; Rasamee Supasri; วิภา สุโรจนะเมธากุล; พัชรี ตั้งตระกูล; วารุณี วารัญญานนท์; รัศมี ศุภศรี
2010Functional properties of cereal and legume based extruded snack foods fortified with by-products from herbs and vegetablesNipat Limsangouan; Makiko Takenaka; Itaru Sotome; Kazuko Nanayama; Chulaluck Charunuch; Seiichiro Isobe; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; -; -; -; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; -
2008Influences of blend compatibilizers on dynamic, mechanical, and morphological properties of dynamically cured maleated natural rubber and high-density polyethylene blendsPichaiyut, S.; Nakason, C.; Kaesaman, A.; Kiatkamjornwong, S.
2009Initial stages of maturation of Hevea brasiliensis latex cupcoagula: effect of microorganisms quantity on structure and properties of rubberIntapun, J.; Sainte-Beuve, J.; Bonfils, F.; Tanrattanakul, V.; Dubreucq, E.; Vaysse, L.
[n.d.]Iron fortification in developing of extruded Thai rice snackChulaluck Charunuch; Saowaluk Rungchang; Chowladda Teangpook; Vayuh Sonted; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; เสาวลักษณ์ รุ่งแจ้ง; ช่อลัดดา เที่ยงพุก; วายุห์ สนเทศ
2010Optimization and extrusion behavior on functional ready-to-eat breakfast cerealChulaluck Charunuch; Nipat Limsangouan; Waraporn Prasert; Pisut Butsuwan; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; วราภรณ์ ประเสริฐ; พิสุทธิ์ บุตรสุวรรณ
2011Optimization of extrusion conditions for functional ready-to-eat breakfast cerealChulaluck Charunuch; Nipat Limsangouan; Waraporn Prasert; Pisut Butsuwan; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; วราภรณ์ ประเสริฐ; พิสุทธิ์ บุตรสุวรรณ
2009Optimization of functional egoma (Perilla flutescens var. flutescens) leaf snack productionNipat Limsangouan; Chulaluck Charunuch; Seiichiro Isobe; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; -
2003Physical properties of direct expansion extruded snack in utilization from Thai brown riceChulaluck Charunuch; Pracha Boonyasirikool; Chowladda Tiengpook; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; ประชา บุญญสิริกูล; ช่อลัดดา เที่ยงพุก
2003Physical properties of direct expansion extruded snack in utilization from Thai brown riceChulaluck Charunuch; Pracha Boonyasirikool; Chowladda Tiengpook; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; ประชา บุญญสิริกูล; ช่อลัดดา เที่ยงพุก
2006-09Production of healthy protein and snack foods for small-scale industry from full fat soy flourChulaluck Charunuch; Kritsana Temtrakool; Saovaluk Runggaeng; Urai Paowsungthong; Warunee Varanyanond; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; กฤษณะ เต็มตระกูล; เสาวลักษณ์ รุ่งแจ้ง; อุไร เผ่าสังข์ทอง; วารุณี วารัญญานนท์
1987Sorghum vermicelliSiwaporn Siwawej; Prayuth Sawanchewakorn
2004-2006Use of dry-milled rice flour for rice noodle productionPatcharee Tungtrakul; Vipa Surojanametakul; Rasamee Supasri; Warunee Varanyanond; พัชรี ตั้งตระกูล; วิภา สุโรจนะเมธากุล; รัศมี ศุภศรี; วารุณี วารัญญานนท์
[n.d.]Using of extrusion process for preparation of instant cereal beverage powders based on corn and soybeanChulaluck Charunuch; Pracha Boonyasirikool; Chowladda Teangpook; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; ประชา บุญญสิริกูล; ช่อลัดดา เที่ยงพุก
2008การใช้แป้งข้าวทดแทนไขมันในน้ำสลัดRujira Preecha; Sunanta Wongpiyachon; Lamaimaat Youngsuk; รุจิรา ปรีชา; สุนันทา วงศ์ปิยชน; ละม้ายมาศ ยังสุข
2006การใช้แป้งข้าวทดแทนไขมันในน้ำสลัดRujira Preecha; Lamaimaat Youngsuk; Sunanta Wongpiyachon; Suthep Ritsawaeng; รุจิรา ปรีชา; ละม้ายมาศ ยังสุข; สุนันทา วงศ์ปิยชน; สุเทพ ฤทธิ์แสวง
2005การใช้แป้งข้าวทดแทนไขมันในน้ำสลัดRujira Preecha; Sunanta Wongpiyachon; Lamaimaat Youngsuk; Suthep Ritsawaeng; รุจิรา ปรีชา; สุนันทา วงศ์ปิยชน; ละม้ายมาศ ยังสุข; สุเทพ ฤทธิ์แสวง
Showing results 1 to 20 of 67
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback