DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >

Browsing by AGROVOC "Curcuma longa"

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 3 of 3
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Comparative physiology of dairy health during periparturient period: Effects of Thai mixed medicinal herbsNorasuthi Bangphoomi; Nuch Chotechuang; Supoj Arwasakulsuthi; Wanida Patsaduraks; Wimol Petkanchanapong; Kanjana Imsilp; Teerasak Prapong; Vanda Sujarit; Siriwan Prapong; นรสุทธิ์ บางภูมิ; นุช โชติช่วง; สุพจน์ อาวสกุลสุทธิ; วนิดา พัสดุรักษ์; วิมล เพชรกาญจนาพงศ์; กาญจนา อิ่มศิลป์; ธีระศักดิ์ พราพงษ์; วรรณดา สุจริต; ศิริวรรณ พราพงษ์
2001-11การใช้สารสกัดจากพืชในการควบคุมโรคจุดสีน้ำตาลของข้าวบาร์เลย์Acharaporn na Lampang; Apichart Noenplab; อัจฉราพร ณ ลำปาง; อภิชาต เนินพลับ
2011การเสริมสารสกัดหยาบจากขมิ้นชัน (Curcuma longa Linn.) ในอาหารไก่กระทงต่อผลการทดสอบทางประสาทสัมผัสของเนื้อChaiyawan Wattanachant; Sutha Wattanasit; Aroonporn Itharat; ไชยวรรณ วัฒนจันทร์; สุธา วัฒนสิทธิ์; รุณพร อิฐรัตน์
Showing results 1 to 3 of 3

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback