DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >

Browsing by AGROVOC "Desserts"

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2005การปรับปรุงคุณค่าทางโภชนาการของขนมไทยด้วยข้าวกล้องPlernchai Tangkanak; Mantana Ruamrux; Payom Auttaviboonkul; Boonma Niyomvit; Yenjai Thitatan; Somjit Onhem; Nipa Talapnak; เพลินใจ ตังคณะกุล; มัณฑนา ร่วมรักษ์; พยอม อัตถวิบูลย์กุล; บุญมา นิยมวิทย์; เย็นใจ ฐิตะฐาน; สมจิต อ่อนเหม; นิภา ตลับนาค
2006การพัฒนาผลิตภัณฑ์ขนมไทยจากกากถั่วเหลืองGrissana Sudtasarn; Supanee Jongdee; Ranee Kenlhaem; Arunsi Wong-urai; กฤษณา สุดทะสาร; สุภาณี จงดี; รานี เคนเหลื่อม; อรุณศรี วงษ์อุไร
2008ขนมเรไร-
2008ข้าวเปียกทรงเครื่อง-
1999คุณภาพทางเคมีของเมล็ดข้าวที่เหมาะสมสำหรับทำขนมปรากริมกึ่งสำเร็จรูปRujira Preecha; Suthep Ritsawaeng; Chumlong Ritthichai; รุจิรา ปรีชา; สุเทพ ฤทธิ์แสวง; จำลอง ฤทธิชัย
2008คุณสมบัติของแป้งข้าวสำหรับทำขนมไทยSupatta Suvantada; Sa-ang Chairinte; Jittichai Anawong; Sumali Sutthayot; Supanee Jongdee; Grissana Sudtasarn; Ranee Kenlhaem; Sunanta Wongpiyachon; สุพัตรา สุวรรณธาดา; สอาง ไชยรินทร์; จิตติชัย อนาวงษ์; สุมาลี สุทธายศ; สุภาณี จงดี; กฤษณา สุดทะสาร; รานี เคนเหลื่อม; สุนันทา วงศ์ปิยชน
Showing results 1 to 6 of 6

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback