DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >

Browsing by AGROVOC "Fermented foods"

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 3 of 3
Issue DateTitleAuthor(s)
1989Canned baby corn pickle from waste : KIMCHIKulvadee Trongpanich; Rasamee Supasri; Kanchanich Vajanavinich
[n.d.]การแปรรูปหน่อไม้จากไผ่บนที่สูง: หน่อไม้ดองเค็มMontatip Yunchalad; Siriporn Sathonsaowapark; Rasame Supasri; Ngamjit Loawitool; มณฑาทิพย์ ยุ่นฉลาด; สิริพร สธนเสาวภาคย์; รัศมี ศุภศรี; งามจิตร โล่วิทูร
2010คุณภาพข้าวเจ๊กเชยเพื่อทำผลิตภัณฑ์เส้นSunanta Wongpiyachon; Panatda Bhekasut; Watcharee Sukviwat; สุนันทา วงศ์ปิยชน; ปนัดดา เภกะสุต; วัชรี สุขวิวัฒน์
Showing results 1 to 3 of 3

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback