DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >

Browsing by AGROVOC "Health foods"

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Optimization of extrusion conditions for functional ready-to-eat breakfast cerealChulaluck Charunuch; Nipat Limsangouan; Waraporn Prasert; Pisut Butsuwan; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; วราภรณ์ ประเสริฐ; พิสุทธิ์ บุตรสุวรรณ
[n.d.]Optimization of extrusion process for developing cereal based ready-to-eat puffed breakfast cereal with mangosteen (Garcinia mangostana L.) fruit powdersChulaluck Charunuch; Nipat Limsangouan; Phisamai Srichayet; Kassamaporn Puntaburt; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; พิศมัย ศรีชาเยช; กัษมาพร ปัญต๊ะบุตร
2009Optimization of functional egoma (Perilla flutescens var. flutescens) leaf snack productionNipat Limsangouan; Chulaluck Charunuch; Seiichiro Isobe; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; -
[n.d.]Product development of full fat soy flour to produce healthy protein and snack food for small-scale industryChulaluck Charunuch; Kritsana Temtrakool; Saovaluk Runggaeng; Urai Paosungthong; Warunee Varanyanond; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; กฤษณะ เต็มตระกูล; เสาวลักษณ์ รุ่งแจ้ง; อุไร เผ่าสังข์ทอง; วารุณี วารัญญานนท์
2006-09Production of healthy protein and snack foods for small-scale industry from full fat soy flourChulaluck Charunuch; Kritsana Temtrakool; Saovaluk Runggaeng; Urai Paowsungthong; Warunee Varanyanond; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; กฤษณะ เต็มตระกูล; เสาวลักษณ์ รุ่งแจ้ง; อุไร เผ่าสังข์ทอง; วารุณี วารัญญานนท์
2012-12การผลิตปลายข้าวหมักด้วยเชื้อราแดงสายพันธุ์ไทยเพื่อเป็นผลิตภัณฑ์อาหารเสริมสุขภาพNational Science and Technology Development Agency, Bangkok (Thailand); Thunnaree Subsaendee; Vichien Kitpreechavanich; Busaba Yongsmith; ธัญญ์นรี ทรัพย์แสนดี; วิเชียร กิจปรีชาวนิช; บุษบา ยงสมิทธิ์
2012-12การพัฒนากระบวนการผลิตกล้าข้าวไทยอบแห้งเพื่อชงเป็นเครื่องดื่มSuthaya Phimphilai; Aphiwat Teerawutgulrug; Kajorndaj Phimphilai; Pisuth Klinkajorn; Nuttida Kapkum; Chantima Thongbun; Suphanipa Kantkima; Suthawadee jaroenrat; สุธยา พิมพิไล; อภิวัฒน์ ธีรวุฒิกุลรักษ์; ขจรเดช พิมพิไล; พิสุทธิ์ กลิ่นขจร; ณัฐธิดา กาบคำ; จันทิมา ทองบุญ; สุพรรณิภา กันธิมา; ศุทราวดี เจริญรัถ
2012-12การวิเคราะห์กลุ่มสาร Acylated Steryl Glucosides (ASGs) ในพันธุ์ข้าวไทยเพื่อตลาดสุขภาพAngsutorn Wasusan; Pakinee Akkaravessapong; Suganya Wongpornchai; Krisada Pitija; Panawan Suttiaporn; อังศุธรย์ วสุสัณห์; ภคินี อัครเวสสะพงศ์; สุกัญญา วงศ์พรชัย; กฤษดา ปิติจะ; พนาวัลย์ สุทธิอาภรณ์
2009คุณสมบัติในการเสริมสร้างสุขภาพจากข้าวและถั่วของไทย: คุณสมบัติในการเป็นสารต้านอนุมูลอิสระและส่งเสริมการเจริญเติบโตของจุลินทรีย์สุขภาพNipat Limsangouan; Pramuan Saithong; Chulaluck Charunuch; Ngamjit Lowithun; Phisamai Srichayet; Kassamaporn Puntaburt; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; ประมวล ทรายทอง; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; งามจิตร โล่วิทูร; พิศมัย ศรีชาเยช; กัษมาพร ปัญต๊ะบุตร
[n.d.]นวัตกรรมสแนคข้าวโพดสีม่วงสุขภาพด้วยกระบวนการเอกซ์ทรูชันChulaluck Charunuch; Nipat Limsangouan; Waraporn Prasert; Ngamjit Lowithun; Pisut Butsuwan; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; วราภรณ์ ประเสริฐ; งามจิตร โล่วิทูร; พิสุทธิ์ บุตรสุวรรณ
2009ผลิตภัณฑ์อาหารสุขภาพจากรำข้าวสกัดน้ำมัน (II) ผลิตภัณฑ์ข้าวพองอัดแท่งผสมรำข้าวSunanta Wongpiyachon; Watcharee Sukviwat; สุนันทา วงศ์ปิยชน; วัชรี สุขวิวัฒน์
2009ผลิตภัณฑ์อาหารสุขภาพจากรำข้าวสกัดน้ำมัน (I) ผลิตภัณฑ์เครื่องดื่มธัญพืชผสมรำข้าวSunanta Wongpiyachon; Watcharee Sukviwat; สุนันทา วงศ์ปิยชน; วัชรี สุขวิวัฒน์
Showing results 1 to 12 of 12

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback