DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >

Browsing by AGROVOC "Legumes"

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2009-06-20Effect of milling process on functional properties of legumesNipat Limsangouan; Seiichiro Isobe; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; -
2010Functional properties of cereal and legume based extruded snack foods fortified with by-products from herbs and vegetablesNipat Limsangouan; Makiko Takenaka; Itaru Sotome; Kazuko Nanayama; Chulaluck Charunuch; Seiichiro Isobe; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; -; -; -; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; -
2009คุณสมบัติในการเสริมสร้างสุขภาพจากข้าวและถั่วของไทย: คุณสมบัติในการเป็นสารต้านอนุมูลอิสระและส่งเสริมการเจริญเติบโตของจุลินทรีย์สุขภาพNipat Limsangouan; Pramuan Saithong; Chulaluck Charunuch; Ngamjit Lowithun; Phisamai Srichayet; Kassamaporn Puntaburt; นิพัฒน์ ลิ้มสงวน; ประมวล ทรายทอง; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; งามจิตร โล่วิทูร; พิศมัย ศรีชาเยช; กัษมาพร ปัญต๊ะบุตร
2012แนวทางปัจจุบันสำหรับการลดการผลิตแก๊สเมทเธนจากสัตว์เคี้ยวเอื้องAnusorn Cherdthong; อนุสรณ์ เชิดทอง
1999อิทธิพลของปุ๋ยพืชสดจากพืชตระกูลถั่วยืนต้น ล้มลุก และพืชคลุมต่อผลผลิตของข้าวไร่ และสมบัติบางอย่างของดินOng-art Werasopon; Rathert, Gereld; Boonrod Chaiwat; Win-u Wong-ubon; Somsak Luangsirorat; Prapai Chairoj; องอาจ วีระโสภณ; บุญรอด ใช้วัฒน์; วิญญู วงศ์อุบล; สมศักดิ์ เหลืองศิโรรัตน์; ประไพ ชัยโรจน์
Showing results 1 to 5 of 5

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback