DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >

Browsing by AGROVOC "Organoleptic analysis"

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 27
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2006Application of mulberry (Morus alba L.) for supplementing antioxidant activity in extruded Thai rice snackChulaluck Charunuch; Plerncha Tangkanakul; Saovaluk Runggaeng; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; เพลินใจ ตังคณะกุล; เสาวลักษณ์ รุ่งแจ้ง
1981Cornflake and its acceptabilitySukoncheun Sringam; Chumsai Silavanich
2000-2003Effects of partial replacement of rice flour with various starches on the physicochemical and sensory properties of Sen Lek noodleVipa Surojanametakul; Patcharee Tungtakul; Warunee Varanyanond; Rasamee Supasri; วิภา สุโรจนะเมธากุล; พัชรี ตั้งตระกูล; วารุณี วารัญญานนท์; รัศมี ศุภศรี
[n.d.]Iron fortification in developing of extruded Thai rice snackChulaluck Charunuch; Saowaluk Rungchang; Chowladda Teangpook; Vayuh Sonted; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; เสาวลักษณ์ รุ่งแจ้ง; ช่อลัดดา เที่ยงพุก; วายุห์ สนเทศ
2002Product development from wheat-rice composite flour: Mee-SuaVaranyanond, W.; Surojanamethakul, V.; Supasri, R; Tungtakul, P.; วารุณี วารัญญานนท์; วิภา สุโรจนะเมธากุล; รัศมี ศุภศรี; พัชรี ตั้งตระกูล
[n.d.]Product development of full fat soy flour to produce healthy protein and snack food for small-scale industryChulaluck Charunuch; Kritsana Temtrakool; Saovaluk Runggaeng; Urai Paosungthong; Warunee Varanyanond; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; กฤษณะ เต็มตระกูล; เสาวลักษณ์ รุ่งแจ้ง; อุไร เผ่าสังข์ทอง; วารุณี วารัญญานนท์
2006-09Production of healthy protein and snack foods for small-scale industry from full fat soy flourChulaluck Charunuch; Kritsana Temtrakool; Saovaluk Runggaeng; Urai Paowsungthong; Warunee Varanyanond; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; กฤษณะ เต็มตระกูล; เสาวลักษณ์ รุ่งแจ้ง; อุไร เผ่าสังข์ทอง; วารุณี วารัญญานนท์
1976Study on quality and acceptibility of Opaque-2 maize breadKulvadee Trongpanich; Nongnuan Cheeptongkom; Klibtong Viseshsiri; Udom Kanchanapakornchai
2012-12กระบวนการผลิตผลิตภัณฑ์ข้าวนึ่งสำเร็จรูปNational Science and Technology Development Agency, Bangkok (Thailand); Numfon Sitachitta; น้ำฝน ศีตะจิตต์
2012-12การใช้ประโยชน์ข้าวกล้องจากข้าวเปลือกเริ่มงอกและข้าวนึ่งกล้องจากข้าวเปลือกเริ่มงอกสำหรับผลิตข้าวผัดน้ำพริกกะปิแช่เยือกแข็งPraopen Rattanadee; Onanong Naivikul; เพราเพ็ญ รัตนดี; อรอนงค์ นัยวิกุล
2005การใช้แป้งข้าวทดแทนไขมันในน้ำสลัดRujira Preecha; Sunanta Wongpiyachon; Lamaimaat Youngsuk; Suthep Ritsawaeng; รุจิรา ปรีชา; สุนันทา วงศ์ปิยชน; ละม้ายมาศ ยังสุข; สุเทพ ฤทธิ์แสวง
2006การใช้แป้งข้าวทดแทนไขมันในน้ำสลัดRujira Preecha; Lamaimaat Youngsuk; Sunanta Wongpiyachon; Suthep Ritsawaeng; รุจิรา ปรีชา; ละม้ายมาศ ยังสุข; สุนันทา วงศ์ปิยชน; สุเทพ ฤทธิ์แสวง
2003-03การใช้แป้งข้าวทดแทนแป้งสาลีในผลิตภัณฑ์พาสต้าLamaimaat Youngsuk; Ngamchuen Kongseree; Sunanta Wongpiyachon; Jaruwan Bangwag; Anuwat Rattanachai; Phunsri Sawangchit; ละม้ายมาศ ยังสุข; งามชื่น คงเสรี; สุนันทา วงศ์ปิยชน; จารุวรรณ บางแวก; อนุวัฒน์ รัตยชัย; พูลศรี สว่างจิต
1989การทดลองผลิตอาหารเช้าสำเร็จรูปจากแป้งข้าวกล้องและผลไม้Rasamee supasri; Pornsuk Manasiripen; Porntip Charoentormwat; Pacharee Sotanasomboon; รัศมี ศุภศร; พรศักดิ์ มนัสศิริเพ็ญ; พรทิพย์ เจริญธรรมวัฒน์; พัชรี โสธนาสมบูรณ์
2006การพัฒนาผลิตภัณฑ์ข้าวเม่าหมี่: ข้าวเม่าหมี่สาหร่ายไกSomchit Onhem; Kunya Sutjaritvongsanond; Chowladda Teangpook; Yuwadee Peerapornpisal; สมจิต อ่อนเหม; กัญญา สุจริตวงศานนท์; ช่อลัดดา เที่ยงพุก; ยุวดี พีรพรพิศาล
2003การพัฒนาผลิตภัณฑ์โจ๊กข้าวกล้องหอมมะลิกึ่งสำเร็จรูปSompoch Yaieiam; Chowladda Teangpook; Wattana Wirivutthikorn; Jaroowan Siripanporn; สมโภชน์ ใหญ่เอี่ยม; ช่อลัดดา เที่ยงพุก; วัฒนา วิริวุฒิกร; จารุวรรณ ศิริพรรณพร
2011การเสริมสารสกัดหยาบจากขมิ้นชัน (Curcuma longa Linn.) ในอาหารไก่กระทงต่อผลการทดสอบทางประสาทสัมผัสของเนื้อChaiyawan Wattanachant; Sutha Wattanasit; Aroonporn Itharat; ไชยวรรณ วัฒนจันทร์; สุธา วัฒนสิทธิ์; รุณพร อิฐรัตน์
2003-03การหาแนวทางการใช้ประโยชน์จากแป้งเมล็ดข้าวงอกสำหรับทำข้าวยาคูRujira Preecha; Suthep Ritsawaeng; Suwara Phochanasombun; Sunanta Wongpiyachon; Chamlong Ritthichai; รุจิรา ปรีชา; สุเทพ ฤทธิ์แสวง; สุนันทา วงศ์ปิยชน; สุวรา ภูมิสิงหราช; จำลอง ฤทธิชัย
[n.d.]คุกกี้หยอดผสมผักหรือเมล็ดพืชน้ำมันChulaluck Charunuch; Pilin Phoopat; Vilailuk Rataapa; จุฬาลักษณ์ จารุนุช; ไพลิน ผู้พัฒน์; วิไลลักษณ์ รัตอาภา
2010คุณภาพข้าวเจ๊กเชยเพื่อทำผลิตภัณฑ์เส้นSunanta Wongpiyachon; Panatda Bhekasut; Watcharee Sukviwat; สุนันทา วงศ์ปิยชน; ปนัดดา เภกะสุต; วัชรี สุขวิวัฒน์
Showing results 1 to 20 of 27
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback