DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >

Browsing by AGROVOC "Organoleptic properties"

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 39
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
1990Comparison between qualities and consumer preference of different baby corn varieties for canningKulvadee Trongpanich
1985Sorghum flakeSiwaporn Siwawej
1987Sorghum vermicelliSiwaporn Siwawej; Prayuth Sawanchewakorn
2004Survey on school milk quality from schools of Muang district in Chiangmai provinceChuleeporn Saksangawong; Tawatchai Pohuang; Kannika Na Lumpang; Duangphon Phitphon; Pajanee Naka; Pawin Padungtod; ชุลีพร ศักดิ์สง่าวงษ์; ธวัชชัย โพธิ์เฮือง; กรรณิการ์ ณ ลำปาง; ดวงพร พิชผล; พจนีย์ นาคะ; ภาวิน ผดุงทศ
2005Utilization of fish flour in canned concentrated seasoning stock for Thai foods preparationPlernchai Tangkanakul; Payom Auttaviboonkul; Patcharee Tungtrakul; Mantana Ruamrux; Chidchom Hiraga; Kanjanarat Thaveesook; Montatip Yunchalad; เพลินใจ ตังคณะกุล; พยอม อัตถวิบูลย์กุล; พัชรี ตั้งตระกูล; มัณฑนา ร่วมรักษ์; ชิดชม ฮิรางะ; กาญจนารัตน์ ทวีสุข; มณฑาทิพย์ ยุ่นฉลาด
2008การใช้แป้งข้าวทดแทนไขมันในน้ำสลัดRujira Preecha; Sunanta Wongpiyachon; Lamaimaat Youngsuk; รุจิรา ปรีชา; สุนันทา วงศ์ปิยชน; ละม้ายมาศ ยังสุข
2008การใช้แป้งข้าวทดแทนแป้งสาลีในผลิตภัณฑ์คุกกี้Ngamchuen Kongseree; Sunanta Wongpiyachon; Rujira Preecha; งามชื่น คงเสรี; สุนันทา วงศ์ปิยชน; รุจิรา ปรีชา
2000การใช้แป้งข้าวทดแทนแป้งสาลีในผลิตภัณฑ์เค้กและคุกกี้Ngamchuen Kongseree; Sunanta Wongpiyachon; Rujira Preecha; งามชื่น คงเสรี; สุนันทา วงศ์ปิยชน; รุจิรา ปรีชา
2003การใช้แป้งข้าวทดแทนแป้งสาลีในผลิตภัณฑ์พาสต้าLamaimaat Youngsuk; Ngamchuen Kongseree; Sunanta Wongpiyachon; Charuwan Bangwaek; Anuwat Rattanachai; Phunsri Sawangchit; ละม้ายมาศ ยังสุข; งามชื่น คงเสรี; สุนันทา วงศ์ปิยชน; จารุวรรณ บางแวก; อนุวัฒน์ รัตนชัย; พูลศรี สว่างจิต
2008การใช้แป้งข้าวทดแทนแป้งสาลีในผลิตภัณฑ์พาสต้าLamaimaat Youngsuk; Ngamchuen Kongseree; Sunanta Wongpiyachon; Charuwan Bangwaek; Anuwat Rattanachai; Phunsri Sawangchit; ละม้ายมาศ ยังสุข; งามชื่น คงเสรี; สุนันทา วงศ์ปิยชน; จารุวรรณ บางแวก; อนุวัฒน์ รัตนชัย; พูลศรี สว่างจิต
2008การผลิตไวน์ข้าวจากเชื้อบริสุทธิ์ Aspergillus oryzae และ Saccharomyces cerevisiae สายพันธุ์ต่าง ๆSunanta Wongpiyachon; Lamaimaat Youngsuk; Phunsri Sawangchit; สุนันทา วงศ์ปิยชน; ละม้ายมาศ ยังสุข; พูลศรี สว่างจิต
2006การพัฒนาผลิตภัณฑ์ขนมไทยจากกากถั่วเหลืองGrissana Sudtasarn; Supanee Jongdee; Ranee Kenlhaem; Arunsi Wong-urai; กฤษณา สุดทะสาร; สุภาณี จงดี; รานี เคนเหลื่อม; อรุณศรี วงษ์อุไร
2003การพัฒนาผลิตภัณฑ์โจ๊กข้าวกล้องหอมมะลิกึ่งสำเร็จรูปSompoch Yaieiam; Chowladda Teangpook; Wattana Wirivutthikorn; Jaroowan Siripanporn; สมโภชน์ ใหญ่เอี่ยม; ช่อลัดดา เที่ยงพุก; วัฒนา วิริวุฒิกร; จารุวรรณ ศิริพรรณพร
1993การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารจากแป้งกล้วยYanisa Rat-a-pa; Vipa Surojanamethakul; Maradee Phongpipatpong; Tavisa Lohana; Pilin Phoopat; Varunee Praditsrigoon; ญาณิศา รัตอาภา; วิภา สุโรจนะเมธากุล; มาฤดี ผ่องพิพัฒน์พงศ์; ตวิษา โลหะนะ; ไพลิน ผู้พัฒน์; วารุณี ประดิษฐ์ศรีกุล
2008การวิจัยและพัฒนาผลิตภัณฑ์ขนมกรอบจากข้าวกล้องSunanta Wongpiyachon; Watcharee Sukviwat; สุนันทา วงศ์ปิยชน; วัชรี สุขวิวัฒน์
2008การวิจัยและพัฒนาผลิตภัณฑ์เครื่องดื่มน้ำข้าวกล้องSunanta Wongpiyachon; Watcharee Sukviwat; สุนันทา วงศ์ปิยชน; วัชรี สุขวิวัฒน์
2010การศึกษาคุณภาพข้าวโพดคั่วเพื่อพัฒนาเป็นผลิตภัณฑ์เชิงพาณิชย์Sumran Srichomporn; Thamrongsilpa Pothisoong; Somchai Piyapanthawanon; Narongchai Boonsri; Kittisak Srichomporn; สำราญ ศรีชมพร; ธำรงศิลป โพธิสูง; สมชาย ปิยพันธวานนท์; ณรงชัย บุญศรี; กิตติศักดิ์ ศรีชมพร
2003การหาแนวทางการใช้ประโยชน์จากแป้งเมล็ดข้าวงอกสำหรับทำข้าวยาคูRujira Preecha; Suthep Ritsawaeng; Suwara Phochanasombun; Sunanta Wongpiyachon; Chamlong Ritthichai; รุจิรา ปรีชา; สุเทพ ฤทธิ์แสวง; สุวรา โภชนสมบูรณ์; สุนันทา วงศ์ปิยชน; จำลอง ฤทธิชัย
2008การหาแนวทางการใช้ประโยชน์จากแป้งเมล็ดข้าวงอก สำหรับทำข้าวยาคูRujira Preecha; Sunanta Wongpiyachon; รุจิรา ปรีชา; สุนันทา วงศ์ปิยชน
2008ขนมคุกกี้จากแป้งข้าวชนิดโม่เปียกและโม่แห้งRujira Preecha; รุจิรา ปรีชา
Showing results 1 to 20 of 39
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback