DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >

Browsing by AGROVOC "Proteins"

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 16 of 16
Issue DateTitleAuthor(s)
1972Brief summary of Purdue University quality protein projectBauman, L.F.
2007Development of leptospira molecular markers by using bioinformation from predicted leucine-rich repeat (LRR) protein genesAdilan Hniman; Siriwan Prapong; อดิลัน หนิมัน; ศิริวรรณ พราพงษ์
1980Effect of Suwan 1 corn, KU 257 sorghum and new plant protein from roselle seed meal in ration on production performance of broilersPrateap Rachapaetayakom; Supaporn Isariyodom
1976High quality protein maizeSutat Sriwatanapongse; Tawatchai Prasatsrisupab
1975High-quality protein maizeSutat Sriwatanapongse; Tawatchai Prasatsrisupab
1974Nutrition tests with corn and sorghum-
1982Nutritive value of Suwan1 and hyhrid 2301 corn and KU257 and DA 80 sorghum in normal and sub-normal protein level broiler rationsPrateap Rachapaetayakom; Supaporn Isariyodom
1989Preparation and qualities of protein concentrates from corn gluten mealSukoncheun Sringam; Jarunee Mongkolpanya
2007การคัดเลือกข้าวอาบรังสีให้มีคุณค่าทางโภชนาการสูงRangsit Senghaphan; Suniyom Taprab; Laddawan Kunnoot; Somsong Chotechuen; Kingkaew Kunket; Nittaya Ruensuk; Sunanta Wongpiyachon; Kanya Cheaphan; Charuwan Bangwaek; Orawan Chittham; รังสิต เส็งหะพันธุ์; สุนิยม ตาปราบ; ลัดดาวัลย์ กรรณนุช; สมทรง โชติชื่น; กิ่งแก้ว คุณเขต; นิตยา รื่นสุข; สุนันทา วงศ์ปิยชน; กัญญา เชื้อพันธุ์; จารุวรรณ บางแวก; อรวรรณ จิตต์ธรรม
2008การใช้แป้งข้าวทดแทนแป้งสาลีในผลิตภัณฑ์คุกกี้Ngamchuen Kongseree; Sunanta Wongpiyachon; Rujira Preecha; งามชื่น คงเสรี; สุนันทา วงศ์ปิยชน; รุจิรา ปรีชา
2012-12การวิเคราะห์ลักษณะทางกายภาพและคุณภาพทางเคมีบางประการของเมล็ดข้าวพื้นเมืองภาคตะวันออกเฉียงเหนือของประเทศไทยPraweena Maneerattanarungroj; Mallika Chantarangsee; Pitakpong Maneerattanarungroj; ประวีณา มณีรัตนรุ่งโรจน์; มัลลิกา จันทรังษี; พิทักษ์พงษ์ มณีรัตนรุ่งโรจน์
2008การวิจัยและพัฒนาผลิตภัณฑ์ขนมกรอบจากข้าวกล้องSunanta Wongpiyachon; Watcharee Sukviwat; สุนันทา วงศ์ปิยชน; วัชรี สุขวิวัฒน์
2012-12ผลของการบ่มข้าวเปลือกที่อุณหภูมิและความชื้นสัมพัทธ์สูงต่อความหนืดและโครงสร้างโมเลกุลขององค์ประกอบในแป้งข้าวเหนียวและแป้งข้าวเจ้าParichat Hongsprabhas; Natdanai Fafaungwithayakul; Teerarat Likitwattanasade; ปาริฉัตร หงสประภาส; ณัฐดนัย ฟ้าเฟื่องวิทยากุล; ธีรรัตน์ ลิขิตวัฒนเศรษฐ
2008ผลิตภัณฑ์ข้าวพองอัดแท่งWatcharee Sukviwat; Sunanta Wongpiyachon; วัชรี สุขวิวัฒน์; สุนันทา วงศ์ปิยชน
2012-12ฤทธิ์ยับยั้งเอนไซม์อัลฟ่า-อะไมเลสของสารสกัดหยาบโปรตีนจากเมล็ดข้าวไทยRakrudee Sarnthima; Saranyu Khammuang; Perayot Kangkan; Supaart Sirikantaramas; รักฤดี สารธิมา; ศรัณยู คำเมือง; พีระยศ แข็งขัน; ศุภอรรจ ศิริกันทรมาศ
2011ศักยภาพของการใช้โปรตีนก้อนเพื่อทดแทนอาหารข้นในโคนมJiraporn Odton; Choke Mikled; Nattaphon Chongkasikit; จิราพร อดทน; โชค มิเกล็ด; ณัฐพล จงกสิกิจ
Showing results 1 to 16 of 16

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback