DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >

Browsing by AGROVOC "Saccharomyces cerevisiae"

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
1981Preliminary study of ethanol production from sorghumSiwawej, S.; Suraphanpisit, Y.
2013การใช้กากมันสำปะหลังจากการผลิตเอทานอลหมักยีสต์ เพื่อเป็นอาหารในโครีดนมSupakit Sunato; Virote Pattarajinda; Pronchai Lowilai; Ngarmnit Nontaso; ศุภกิจ สุนาโท; วิโรจน์ ภัทรจินดา; พรชัย ล้อวิลัย; งามนิจ นนทโส
2014การปรับปรุงคุณค่าทางโภชนะของกากปาล์มน้ำมันรวมโดยใช้ยีสต์และบาซิลัสซับติลิสเพื่อเป็นแหล่งอาหารโปรตีนสำหรับสัตว์Manat-Sanun Nopparatmaitree; Jiratthawat Sri-Onlaed; Wutthikorn Srakaew; Warangkana Kitpipi; มนัสนันท์ นพรัตน์ไมตรี; จิรัฏฐวัฒน์ ศรีอ่อนเลิศ; วุฒิกร สระแก้ว; วรางคณา กิจพิพิธ
2008การผลิตไวน์ข้าวจากเชื้อบริสุทธิ์ Aspergillus oryzae และ Saccharomyces cerevisiae สายพันธุ์ต่าง ๆSunanta Wongpiyachon; Lamaimaat Youngsuk; Phunsri Sawangchit; สุนันทา วงศ์ปิยชน; ละม้ายมาศ ยังสุข; พูลศรี สว่างจิต
2013การศึกษาการผลิตโปรตีนเซลล์เดียวจากเปลือกสับปะรด โดยใช้ยีสต์และบาซิลัสซัปติลิสเพื่อพัฒนาเป็นอาหารสัตว์Manat-Sanun Nopparatmaitree; Pornpan Seanphoom; Warangkana Kitpipit; Krittiya Lertchunhakiat; มนัสนันท์ นพรัตน์ไมตรี; พรพรรณ แสนภูมิ; วรางคณา กิจพิพิธ; กฤติยา เลิศชุณหะเกียรติ
2014การศึกษาการเพิ่มระดับโปรตีนของกากมะพร้าวสดและแห้ง โดยกระบวนการหมักยีสต์และยูเรียNarumon Somkuna; Jarous Sawangtap; Jiraprapa Rodjarkken; Surasak Uttarawichian; นฤมล สมคุณา; จรัส สว่างทัพ; จิรประภา รอดจากเข็ญ; สุรศักดิ์ อุตรวิเชียร
2013ผลของสายพันธุ์ยีสต์ต่อสมรรถนะการให้ผลผลิตในโคนมVatsana Sirisan; Virote Pattarajinda; Kanit Vichitphan; Rattanaporn Leesing; วาสนา ศิริแสน; วิโรจน์ ภัทรจินดา; คณิต วิชิตพันธุ์; รัตนภรณ์ ลีสิงห์
Showing results 1 to 7 of 7

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback