DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >

Browsing by AGROVOC "Wheat flour"

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2002Product development from wheat-rice composite flour: Mee-SuaVaranyanond, W.; Surojanamethakul, V.; Supasri, R; Tungtakul, P.; วารุณี วารัญญานนท์; วิภา สุโรจนะเมธากุล; รัศมี ศุภศรี; พัชรี ตั้งตระกูล
2008การใช้แป้งข้าวทดแทนแป้งสาลีในผลิตภัณฑ์คุกกี้Ngamchuen Kongseree; Sunanta Wongpiyachon; Rujira Preecha; งามชื่น คงเสรี; สุนันทา วงศ์ปิยชน; รุจิรา ปรีชา
2000การใช้แป้งข้าวทดแทนแป้งสาลีในผลิตภัณฑ์เค้กและคุกกี้Ngamchuen Kongseree; Sunanta Wongpiyachon; Rujira Preecha; งามชื่น คงเสรี; สุนันทา วงศ์ปิยชน; รุจิรา ปรีชา
2003การใช้แป้งข้าวทดแทนแป้งสาลีในผลิตภัณฑ์พาสต้าLamaimaat Youngsuk; Ngamchuen Kongseree; Sunanta Wongpiyachon; Charuwan Bangwaek; Anuwat Rattanachai; Phunsri Sawangchit; ละม้ายมาศ ยังสุข; งามชื่น คงเสรี; สุนันทา วงศ์ปิยชน; จารุวรรณ บางแวก; อนุวัฒน์ รัตนชัย; พูลศรี สว่างจิต
2008การใช้แป้งข้าวทดแทนแป้งสาลีในผลิตภัณฑ์พาสต้าLamaimaat Youngsuk; Ngamchuen Kongseree; Sunanta Wongpiyachon; Charuwan Bangwaek; Anuwat Rattanachai; Phunsri Sawangchit; ละม้ายมาศ ยังสุข; งามชื่น คงเสรี; สุนันทา วงศ์ปิยชน; จารุวรรณ บางแวก; อนุวัฒน์ รัตนชัย; พูลศรี สว่างจิต
2003-03การใช้แป้งข้าวทดแทนแป้งสาลีในผลิตภัณฑ์พาสต้าLamaimaat Youngsuk; Ngamchuen Kongseree; Sunanta Wongpiyachon; Jaruwan Bangwag; Anuwat Rattanachai; Phunsri Sawangchit; ละม้ายมาศ ยังสุข; งามชื่น คงเสรี; สุนันทา วงศ์ปิยชน; จารุวรรณ บางแวก; อนุวัฒน์ รัตยชัย; พูลศรี สว่างจิต
2002โครงการวิจัยและพัฒนาข้าวสาลีสงกรานต์ จิตรากร; พจน์ วัจนะภูมิ
[n.d.]ศึกษาการทำอาหารขบเคี้ยวจากถั่วนิ้วนางแดงโดยใช้เครื่องคุกเกอร์เอ็กซ์ทรูดเดอร์สกรูคู่Somchai Prabhavat; Pracha Boonyasirikool; Chulaluk Charunuch; สมชาย ประภาวัต; ประชา บุญญสิริกูล; จุฬาลักษณ์ จารุนุช
Showing results 1 to 8 of 8

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback