DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >

Browsing by AGROVOC "Pasta"

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 5 to 12 of 12
< previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2004-2006Use of dry-milled rice flour for rice noodle productionPatcharee Tungtrakul; Vipa Surojanametakul; Rasamee Supasri; Warunee Varanyanond; พัชรี ตั้งตระกูล; วิภา สุโรจนะเมธากุล; รัศมี ศุภศรี; วารุณี วารัญญานนท์
1980Utilization of sorghum flour for noodle productionSiwaporn Siwawej
2003-03การใช้แป้งข้าวทดแทนแป้งสาลีในผลิตภัณฑ์พาสต้าLamaimaat Youngsuk; Ngamchuen Kongseree; Sunanta Wongpiyachon; Jaruwan Bangwag; Anuwat Rattanachai; Phunsri Sawangchit; ละม้ายมาศ ยังสุข; งามชื่น คงเสรี; สุนันทา วงศ์ปิยชน; จารุวรรณ บางแวก; อนุวัฒน์ รัตยชัย; พูลศรี สว่างจิต
2003การใช้แป้งข้าวทดแทนแป้งสาลีในผลิตภัณฑ์พาสต้าLamaimaat Youngsuk; Ngamchuen Kongseree; Sunanta Wongpiyachon; Charuwan Bangwaek; Anuwat Rattanachai; Phunsri Sawangchit; ละม้ายมาศ ยังสุข; งามชื่น คงเสรี; สุนันทา วงศ์ปิยชน; จารุวรรณ บางแวก; อนุวัฒน์ รัตนชัย; พูลศรี สว่างจิต
2008การใช้แป้งข้าวทดแทนแป้งสาลีในผลิตภัณฑ์พาสต้าLamaimaat Youngsuk; Ngamchuen Kongseree; Sunanta Wongpiyachon; Charuwan Bangwaek; Anuwat Rattanachai; Phunsri Sawangchit; ละม้ายมาศ ยังสุข; งามชื่น คงเสรี; สุนันทา วงศ์ปิยชน; จารุวรรณ บางแวก; อนุวัฒน์ รัตนชัย; พูลศรี สว่างจิต
2008คุณภาพข้าวเพื่อทำผลิตภัณฑ์เส้นและแผ่นLamaimaat Youngsuk; ละม้ายมาศ ยังสุข
2008พันธุ์และคุณภาพแป้งข้าวเจ้าที่ใช้ทำผลิตภัณฑ์ขนมจีนRujira Preecha; Chuchat Suankun; รุจิรา ปรีชา; ชูชาติ สวนกูล
2005มักกะโรนีจากแป้งข้าวละม้ายมาศ ยังสุข; สุนันทา วงศ์ปิยชน
Showing results 5 to 12 of 12
< previous 

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback