DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/1064

ARN: TH201000000999
Authors: Choochart Suankool
Suthep Ritsawaeng
Rujira Preecha
Samreong Saetun
Manoon Anekchai
ชูชาติ สวนกูล
สุเทพ ฤทธิ์แสวง
รุจิรา ปรีชา
สำเริง แซ่ตัน
มนูญ อเนกชัย
Authors' affiliation: Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Phattalung Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Phattalung Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Phattalung Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Phattalung Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Phattalung Rice Research Center
Authors' affiliation (Thai): กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
Title: การศึกษาวิธีการทำเส้นขนมจีนแห้งโดยไม่ผ่านขบวนการกะทะน้ำร้อนและส่ายด้วยน้ำเย็น
-
Corporate authors (Thai): Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute
Format Extent: 450 p.
Issue Date: 1999-07
Language: tha
Keywords: Rice
Gaen Jan
Variety
Thai rice noodle
Food processing
Subject Classification(ASC): Q02
AGROVOC: Rice
Varieties
Food processing
Food technology
Right: ลิขสิทธิ์เป็นของเจ้าของบทความแต่เพียงผู้เดียว
สงวนลิขสิทธิ์ตามพระราชบัญญัติลิขสิทธิ์ พ.ศ. 2537
เอกสารนี้สงวนไว้สำหรับการใช้งานเพื่อการศึกษาเท่านั้น ไม่อนุญาตให้นำไปใช้ประโยชน์ด้านการค้า ไม่ว่ากรณีใดๆ ทั้งสิ้น อีกทั้งห้ามมิให้ดัดแปลงเนื้อหา และต้องอ้างอิงถึงเจ้าของเอกสารทุกครั้งที่มีการนำไปใช้
Type: Collection
Format Extent: 450 หน้า
ISBN: ISBN 974-436-040-2
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
introduction 2038001.pdfMain article27.74 kBAdobe PDFView/Open
cover 2038001.pdfMain article52.38 kBAdobe PDFView/Open
contents 2038001.pdfMain article71.76 kBAdobe PDFView/Open
brrd 2038001011.pdfMain article256.83 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback