DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/1445

ARN: TH201000000255
TH201000001378
Authors: Ngamcheun Kongseri
Sunanta Wongpiyachon
Poonsri Sawangjit
งามชื่น คงเสรี
สุนันทา วงศ์ปิยะชน
พูลศรี สว่างจิตร
Authors' affiliation: Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Post harvest Technology group
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Post harvest Technology group
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Post harvest Technology group
Authors' affiliation (Thai): กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว กลุ่มวิทยาการหลังเก็บเกี่ยว
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว กลุ่มวิทยาการหลังเก็บเกี่ยว
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว กลุ่มวิทยาการหลังเก็บเกี่ยว
Title: คุณภาพข้าวสุกจากการผสมข้าวชัยนาท 1 และ กข 23 ในขาวดอกมะลิ 105
[Rice cooking guality from difference mixed ratio between KDML105 with Chainat 1 or RD23 varieties]
Corporate authors (Thai): Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute
Citation: [Proceedings of rice and temperate cereal crops annual conference 1998], Bangkok (Thailand), p. 320-330
Issue Date: 1998
Language: tha
Keywords: Rice
Cooking quality
Pasting temp
Peak viscosity
Break down value
Final viscosity
Consistency
Set back value
Subject Classification(ASC): F30
Q04
AGROVOC: Rice
Organoleptic properties
Varieties
Cooking
Amylose
Right: ลิขสิทธิ์เป็นของเจ้าของบทความแต่เพียงผู้เดียว
สงวนลิขสิทธิ์ตามพระราชบัญญัติลิขสิทธิ์ พ.ศ. 2537
เอกสารนี้สงวนไว้สำหรับการใช้งานเพื่อการศึกษาเท่านั้น ไม่อนุญาตให้นำไปใช้ประโยชน์ด้านการค้า ไม่ว่ากรณีใดๆ ทั้งสิ้น อีกทั้งห้ามมิให้ดัดแปลงเนื้อหา และต้องอ้างอิงถึงเจ้าของเอกสารทุกครั้งที่มีการนำไปใช้
Type: Collection
Format Extent: 422 หน้า
Availability : Library of Bureau of Rice Research and Development, Rice Department;
Availability: ห้องสมุดสำนักวิจัยและพัฒนาข้าว กรมการข้าว;
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
contentsR&C41001.pdfMain article229.18 kBAdobe PDFView/Open
introductionR&C41001.pdfMain article114.83 kBAdobe PDFView/Open
coverR&C41001.pdfMain article53.64 kBAdobe PDFView/Open
brrdR&C41001025.pdfMain article441.64 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback