DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/2181

ARN: TH201000002112
Authors: Ngamchuen Kongseree
Sunanta Wongpiyachon
Phunsri Sawangchit
Lamaimaat Youngsuk
Vichai Hirunyupakorn
งามชื่น คงเสรี
สุนันทา วงศ์ปิยชน
พูลศรี สว่างจิต
ละม้ายมาศ ยังสุข
วิชัย หิรัญยูปกรณ์
Authors' affiliation: Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Sakon Nakhon Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center
Authors' affiliation (Thai): กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวสกลนคร
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
Title: การผลิตข้าวกึ่งสำเร็จรูป
Quick cooking rice processing
Corporate authors (Thai): Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development
Citation: [Research report on rice processing and development year 1997-2007], Bangkok (Thailand), p. 3-35
Format Extent: 454 p.
Issue Date: 2008
Language: Th
Keywords: Rice
Instant rice
Subject Classification(ASC): Q02
Q04
AGROVOC: Rice
Instant foods
Food processing
Ingredients
Quality
Keeping quality
Production costs
Format Extent: 454 หน้า
Availability : Rice Department, 50 Phahon Yothin Road, Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand
Availability: กรมการข้าว
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
RIC020183c.pdf844.41 kBAdobe PDFView/Open
RIC020183b.pdf139.03 kBAdobe PDFView/Open
RIC020183a.pdf237.82 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback