DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/2185

ARN: TH201000002116
Authors: Sunanta Wongpiyachon
Watcharee Sukviwat
สุนันทา วงศ์ปิยชน
วัชรี สุขวิวัฒน์
Authors' affiliation: Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development. Pathum Thani Rice Research Center
Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development. Pathum Thani Rice Research Center
Authors' affiliation (Thai): กรมการข้าว สำนักวิจัยและพัฒนาข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมการข้าว สำนักวิจัยและพัฒนาข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
Title: การวิจัยและพัฒนาผลิตภัณฑ์ขนมกรอบจากข้าวกล้อง
Research and development of snack product from brown rice
Corporate authors (Thai): Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development
Citation: [Research report on rice processing and development year 1997-2007], Bangkok (Thailand), p. 77-88
Format Extent: 454 p.
Issue Date: 2008
Language: Th
Keywords: Brown rice
Snack foods
Subject Classification(ASC): Q02
Q04
F30
AGROVOC: Rice
Snack foods
Varieties
Chemical composition
Food processing
Ingredients
Raw materials
Equipment
Extrusion
Proteins
Fibres
Supplements
Nutritive value
Flavouring
Organoleptic properties
Format Extent: 454 หน้า
Availability : Rice Department, 50 Phahon Yothin Road, Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand
Availability: กรมการข้าว
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
RIC020187c.pdf188.59 kBAdobe PDFView/Open
RIC020187b.pdf139.03 kBAdobe PDFView/Open
RIC020187a.pdf237.82 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback