DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/2188

ARN: TH201000002119
Authors: Sunanta Wongpiyachon
Watcharee Sukviwat
สุนันทา วงศ์ปิยชน
วัชรี สุขวิวัฒน์
Authors' affiliation: Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development. Pathum Thani Rice Research Center
Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development. Pathum Thani Rice Research Center
Authors' affiliation (Thai): กรมการข้าว สำนักวิจัยและพัฒนาข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมการข้าว สำนักวิจัยและพัฒนาข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
Title: การวิจัยและพัฒนาผลิตภัณฑ์เครื่องดื่มน้ำข้าวกล้อง
Research and development of brown rice drink product
Corporate authors (Thai): Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development
Citation: [Research report on rice processing and development year 1997-2007], Bangkok (Thailand), p. 114-128
Format Extent: 454 p.
Issue Date: 2008
Language: Th
Keywords: Brown rice
Drink product
Subject Classification(ASC): Q02
Q04
Q05
AGROVOC: Rice
Beverages
Cereal products
Varieties
Food processing
Ingredients
Flavouring
Maltodextrins
Carrageenans
Organoleptic properties
Nutritive value
Format Extent: 454 หน้า
Availability : Rice Department, 50 Phahon Yothin Road, Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand
Availability: กรมการข้าว
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
RIC020190c.pdf197.12 kBAdobe PDFView/Open
RIC020190b.pdf139.03 kBAdobe PDFView/Open
RIC020190a.pdf237.82 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback