DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/2191

ARN: TH201000002122
Authors: Rujira Preecha
Sunanta Wongpiyachon
Lamaimaat Youngsuk
รุจิรา ปรีชา
สุนันทา วงศ์ปิยชน
ละม้ายมาศ ยังสุข
Authors' affiliation: Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development. Phatthalung Rice Research Center
Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development. Pathum Thani Rice Research Center
Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development. Sakon Nakhon Rice Research Center
Authors' affiliation (Thai): กรมการข้าว สำนักวิจัยและพัฒนาข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
กรมการข้าว สำนักวิจัยและพัฒนาข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมการข้าว สำนักวิจัยและพัฒนาข้าว ศูนย์วิจัยข้าวสกลนคร
Title: การใช้แป้งข้าวทดแทนไขมันในน้ำสลัด
Oil substitution by rice flour in making salad dressing
Corporate authors (Thai): Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development
Citation: [Research report on rice processing and development year 1997-2007], Bangkok (Thailand), p. 155-168
Format Extent: 454 p.
Issue Date: 2008
Language: Th
Keywords: Rice flour
Salad dressing
Oil substitution
Subject Classification(ASC): Q02
Q04
AGROVOC: Sauces
Foods
Rice flour
Fats
Amylose
Varieties
Food processing
Ingredients
Quality
Chemicophysical properties
Organoleptic properties
Format Extent: 454 หน้า
Availability : Rice Department, 50 Phahon Yothin Road, Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand
Availability: กรมการข้าว
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
RIC020193c.pdf247.02 kBAdobe PDFView/Open
RIC020193b.pdf139.03 kBAdobe PDFView/Open
RIC020193a.pdf237.82 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback