DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/2192

ARN: TH201000002123
Authors: Ngamchuen Kongseree
Sunanta Wongpiyachon
Rujira Preecha
งามชื่น คงเสรี
สุนันทา วงศ์ปิยชน
รุจิรา ปรีชา
Authors' affiliation: Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Phatthalung Rice Research Center
Authors' affiliation (Thai): กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
Title: การใช้แป้งข้าวทดแทนแป้งสาลีในผลิตภัณฑ์คุกกี้
Product development from wheat-rice composite flour for cookies
Corporate authors (Thai): Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development
Citation: [Research report on rice processing and development year 1997-2007], Bangkok (Thailand), p. 169-194
Format Extent: 454 p.
Issue Date: 2008
Language: Th
Keywords: Cookies
Wheat-rice composite flour
Product development
Subject Classification(ASC): Q02
Q04
AGROVOC: Bakery products
Rice flour
Wheat flour
Varieties
Amylose
Proteins
Food processing
Ingredients
Product development
Chemicophysical properties
Organoleptic properties
Format Extent: 454 หน้า
Availability : Rice Department, 50 Phahon Yothin Road, Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand
Availability: กรมการข้าว
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
RIC020194c.pdf354.08 kBAdobe PDFView/Open
RIC020194b.pdf139.03 kBAdobe PDFView/Open
RIC020194a.pdf237.82 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback