DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/2196

ARN: TH201000002127
Authors: Rujira Preecha
Chuchat Suankun
รุจิรา ปรีชา
ชูชาติ สวนกูล
Authors' affiliation: Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development. Phatthalung Rice Research Center
Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development. Phatthalung Rice Research Center
Authors' affiliation (Thai): กรมการข้าว สำนักวิจัยและพัฒนาข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
กรมการข้าว สำนักวิจัยและพัฒนาข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
Title: พันธุ์และคุณภาพแป้งข้าวเจ้าที่ใช้ทำผลิตภัณฑ์ขนมจีน
Variety and rice flour quality for boiled rice flour in noodle
Corporate authors (Thai): Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development
Citation: [Research report on rice processing and development year 1997-2007], Bangkok (Thailand), p. 231-240
Format Extent: 454 p.
Issue Date: 2008
Language: Th
Keywords: Rice
Varieties
Rice flour
Boiled rice flour
Noodle
Subject Classification(ASC): Q02
Q04
F30
AGROVOC: Rice
Rice flour
Pasta
Varieties
Quality
Chemicophysical properties
Food processing
Organoleptic properties
Format Extent: 454 หน้า
Availability : Rice Department, 50 Phahon Yothin Road, Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand
Availability: กรมการข้าว
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
RIC020198c.pdf183.77 kBAdobe PDFView/Open
RIC020198b.pdf139.03 kBAdobe PDFView/Open
RIC020198a.pdf237.82 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback