DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/2199

ARN: TH201000002130
Authors: Rujira Preecha
Suthep Ritsawaeng
Chamlong Ritthichai
รุจิรา ปรีชา
สุเทพ ฤทธิ์แสวง
จำลอง ฤทธิชัย
Authors' affiliation: Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development. Phatthalung Rice Research Center
Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development. Phatthalung Rice Research Center
Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development. Phatthalung Rice Research Center
Authors' affiliation (Thai): กรมการข้าว สำนักวิจัยและพัฒนาข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
กรมการข้าว สำนักวิจัยและพัฒนาข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
กรมการข้าว สำนักวิจัยและพัฒนาข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
Title: คุณภาพทางเคมีของเมล็ดข้าวที่เหมาะสมสำหรับทำขนมปลากริมกึ่งสำเร็จรูป
Chemical quality of rice grain for semi-ready made Kanomplagrim
Corporate authors (Thai): Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development
Citation: [Research report on rice processing and development year 1997-2007], Bangkok (Thailand), p. 271-283
Format Extent: 454 p.
Issue Date: 2008
Language: Th
Keywords: Rice
Instant products
Kanomplagrim
Subject Classification(ASC): Q02
Q04
F30
AGROVOC: Rice
Instant foods
Varieties
Grain
Chemicophysical properties
Food processing
Organoleptic properties
Format Extent: 454 หน้า
Availability : Rice Department, 50 Phahon Yothin Road, Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand
Availability: กรมการข้าว
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
RIC020201c.pdf211.19 kBAdobe PDFView/Open
RIC020201b.pdf139.03 kBAdobe PDFView/Open
RIC020201a.pdf237.82 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback