DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/2200

ARN: TH201000002131
Authors: Supatta Suvantada
Sa-ang Chairinte
Jittichai Anawong
Sumali Sutthayot
Supanee Jongdee
Grissana Sudtasarn
Ranee Kenlhaem
Sunanta Wongpiyachon
สุพัตรา สุวรรณธาดา
สอาง ไชยรินทร์
จิตติชัย อนาวงษ์
สุมาลี สุทธายศ
สุภาณี จงดี
กฤษณา สุดทะสาร
รานี เคนเหลื่อม
สุนันทา วงศ์ปิยชน
Authors' affiliation: Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Ubon Ratchathani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Ubon Ratchathani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Ubon Ratchathani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Ubon Ratchathani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Phrae Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Ubon Ratchathani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Ubon Ratchathani Rice Research Center
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
Authors' affiliation (Thai): กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวอุบลราชธานี
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวอุบลราชธานี
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวอุบลราชธานี
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวอุบลราชธานี
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวแพร่
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวอุบลราชธานี
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวอุบลราชธานี
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center
Title: คุณสมบัติของแป้งข้าวสำหรับทำขนมไทย
Rice flour properties for Kha-Nom Thai
Corporate authors (Thai): Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development
Citation: [Research report on rice processing and development year 1997-2007], Bangkok (Thailand), p. 284-392
Format Extent: 454 p.
Issue Date: 2008
Language: Th
Keywords: Rice flour
Kha-Nom Thai
Subject Classification(ASC): Q04
F30
Q02
AGROVOC: Desserts
Snack foods
Foods
Rice flour
Varieties
Chemicophysical properties
Amylose
Viscosity
Food processing
Ingredients
Organoleptic properties
Format Extent: 454 หน้า
Availability : Rice Department, 50 Phahon Yothin Road, Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand
Availability: กรมการข้าว
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
RIC020202c.pdf1.6 MBAdobe PDFView/Open
RIC020202b.pdf139.03 kBAdobe PDFView/Open
RIC020202a.pdf237.82 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback