DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/2201

ARN: TH201000002132
Authors: Sunanta Wongpiyachon
Ngamchuen Kongseree
Phunsri Sawangchit
Pranom Mongkonbunjong
Kumpanart Mukdee
สุนันทา วงศ์ปิยชน
งามชื่น คงเสรี
พูลศรี สว่างจิต
ประนอม มงคลบรรจง
กัมปนาท มุขดี
Authors' affiliation: Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center. Postharvest Technology Group
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center. Postharvest Technology Group
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center. Postharvest Technology Group
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center. Postharvest Technology Group
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center. Postharvest Technology Group
Authors' affiliation (Thai): กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี กลุ่มวิทยาการหลังการเก็บเกี่ยว
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี กลุ่มวิทยาการหลังการเก็บเกี่ยว
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี กลุ่มวิทยาการหลังการเก็บเกี่ยว
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี กลุ่มวิทยาการหลังการเก็บเกี่ยว
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี กลุ่มวิทยาการหลังการเก็บเกี่ยว
Title: การใชัข้าว Indica สำหรับการผลิตเหล้าสาเก
Utilization Indica rice for Sake brewery
Corporate authors (Thai): Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development
Citation: [Research report on rice processing and development year 1997-2007], Bangkok (Thailand), p. 395-410
Format Extent: 454 p.
Issue Date: 2008
Language: Th
Keywords: Sake brewery
Indica rice
Subject Classification(ASC): Q02
F30
AGROVOC: Rice
Alcoholic beverages
Varieties
Grain
Chemicophysical properties
Food processing
Fermentation
Alcohol content
Amylose
Alpha amylase
Enzyme activity
Format Extent: 454 หน้า
Availability : Rice Department, 50 Phahon Yothin Road, Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand
Availability: กรมการข้าว
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
RIC020203c.pdf174.8 kBAdobe PDFView/Open
RIC020203b.pdf139.03 kBAdobe PDFView/Open
RIC020203a.pdf237.82 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback