DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/2206

ARN: TH201000002137
Authors' affiliation (Thai): กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
Title: คัสตาร์ดชิฟฟอนเค้ก
Issue Date: 2008
Language: Th
Subject Classification(ASC): Q02
Q04
AGROVOC: Rice
Rice flour
Bakery products
Food processing
Ingredients
Format Extent: 454 หน้า
Availability: กรมการข้าว
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
RIC020208c.pdf72.46 kBAdobe PDFView/Open
RIC020208b.pdf139.03 kBAdobe PDFView/Open
RIC020208a.pdf237.82 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback