DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/2231

ARN: TH201000002162
Authors: งามชื่น คงเสรี
ละม้ายมาศ ยังสุข
สุนันทา วงศ์ปิยชน
รุจิรา ปรีชา
ไชยรัตน์ เพ็ชรชลานุวัฒน์
สุพัตรา สุวรรณธาดา
Authors' affiliation (Thai): กรมวิชาการเกษตร
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวสกลนคร
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพิษณุโลก
Title: โครงการวิจัย การวิจัยและพัฒนาผลิตภัณฑ์ข้าว
Issue Date: 2002
Language: Th
Subject Classification(ASC): Q02
AGROVOC: Rice
Processed products
Canned products
Rice flour
Bakery products
Wines
Winemaking
Product development
Format Extent: 104 แผ่น
ISBN: ISBN 974-436-137-9
Availability: กรมการข้าว
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
RIC020232c.pdf94.66 kBAdobe PDFView/Open
RIC020232b.pdf78.14 kBAdobe PDFView/Open
RIC020232a.pdf3.08 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback