DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/2315

ARN: TH201000002246
Authors: Supanee Jongdee
Grissana Sudtasarn
Ranee Kenlhaem
สุภาณี จงดี
กฤษณา สุดทะสาร
รานี เคนเหลื่อม
Authors' affiliation: Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development. Nakornratchasima Rice Research Center
Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development. Sakonakorn Rice Research Center
Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development. Ubonratchathani Rice Research Center
Authors' affiliation (Thai): กรมการข้าว สำนักวิจัยและพัฒนาข้าว ศูนย์วิจัยข้าวนครราชสีมา
กรมการข้าว สำนักวิจัยและพัฒนาข้าว ศูนย์วิจัยข้าวสกลนคร
กรมการข้าว สำนักวิจัยและพัฒนาข้าว ศูนย์วิจัยข้าวอุบลราชธานี
Title: การประเมินความชอบด้านคุณภาพข้าวโดยให้เกษตรกรมีส่วนร่วม
Evaluation of rice qualities preference by farmers
Corporate authors (Thai): Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development. Ubon Ratchathani Rice Research Center
Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development. Sakon Nakhon Rice Research Center
Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development. Nakhon Ratchasima Rice Research Center
Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development. Surin Rice Research Center
Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development. Khon Kaen Rice Research Center
Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development. Chum Phae Rice Research Center
Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development. Nong Khai Rice Research Center
Rice Department, Bangkok (Thailand). Bureau of Rice Research and Development. Udon Thani Rice Research Center
Citation: [Proceedings of research annual conference 2008: Northeastern Region Rice Research Center Group], Ubon Ratchathani (Thailand), p. 127-137
Format Extent: 368 p.
Issue Date: 2009
Language: Th
Keywords: Rice
Varieties
Quality
Farmers
Participation
Subject Classification(ASC): F30
Q04
AGROVOC: Oryza sativa
Rice
Varieties
Chemicophysical properties
Cooking
Quality
Farmers
Participation
Evaluation
Format Extent: 368 หน้า
Availability : Rice Department, 50 Phahon Yothin Road, Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand
Availability: กรมการข้าว
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
RIC020315c.pdf153.64 kBAdobe PDFView/Open
RIC020315b.pdf105.37 kBAdobe PDFView/Open
RIC020315a.pdf281.32 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback