DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/2424

ARN: TH201000002355
Authors: Rujira Preecha
Lamaimaat Youngsuk
Sunanta Wongpiyachon
Suthep Ritsawaeng
รุจิรา ปรีชา
ละม้ายมาศ ยังสุข
สุนันทา วงศ์ปิยชน
สุเทพ ฤทธิ์แสวง
Authors' affiliation: Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Sakon Nakhon Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Phatthalung Rice Research Center
Authors' affiliation (Thai): กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวสกลนคร
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
Title: การใช้แป้งข้าวทดแทนไขมันในน้ำสลัด
Oil substitution by rice flour in making salad dressing
Corporate authors (Thai): Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute
Citation: [Proceedings of rice and temperate cereal crops annual conference 2006: Summaries], Bangkok (Thailand), p. 266-274
Format Extent: 413 p.
Issue Date: 2006
Language: Th
Keywords: Salad dressing
Oil substitution
Rice flour
Subject Classification(ASC): Q02
Q04
AGROVOC: Sauces
Salads
Rice flour
Varieties
Chemicophysical properties
Fat substitutes
Quality
Organoleptic analysis
Keeping quality
Format Extent: 413 หน้า
Availability : Rice Department, 50 Phahon Yothin Road, Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand
Availability: กรมการข้าว
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
RIC020417c.pdf207.61 kBAdobe PDFView/Open
RIC020417b.pdf81.87 kBAdobe PDFView/Open
RIC020417a.pdf83.55 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback