DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/2426

ARN: TH201000002357
Authors: Sunanta Wongpiyachon
Kunya Cheaupun
Watcharee Sukviwat
Suwani Kittilaphanon
Lamaimaat Youngsuk
Rujira Preecha
สุนันทา วงศ์ปิยชน
กัญญา เชื้อพันธุ์
วัชรี สุขวิวัฒน์
สุวณี กิตติลาภานนท์
ละม้ายมาศ ยังสุข
รุจิรา ปรีชา
Authors' affiliation: Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Postharvest and Processing Research and Development Office
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Sakon Nakhon Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Phatthalung Rice Research Center
Authors' affiliation (Thai): กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมวิชาการเกษตร สำนักวิจัยและพัฒนาวิทยาการหลังการเก็บเกี่ยวและแปรรูปผลิตผลเกษตร
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวสกลนคร
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
Title: คุณภาพเมล็ดทางกายภาพ เคมี และโภชนาการของข้าวสายพันธุ์ดี
Physical, chemical and nutrition grain quality of rice varieties
Corporate authors (Thai): Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute
Citation: [Proceedings of rice and temperate cereal crops annual conference 2006: Summaries], Bangkok (Thailand), p. 289-301
Format Extent: 413 p.
Issue Date: 2006
Language: Th
Keywords: Rice
Varieties
Grain quality
Physicochemical properties
Nutrition
Subject Classification(ASC): F30
F60
Q04
AGROVOC: Rice
Varieties
Grain
Quality
Chemicophysical properties
Cooking
Nutritive value
Format Extent: 413 หน้า
Availability : Rice Department, 50 Phahon Yothin Road, Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand
Availability: กรมการข้าว
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
RIC020419c.pdf381.81 kBAdobe PDFView/Open
RIC020419b.pdf81.87 kBAdobe PDFView/Open
RIC020419a.pdf83.55 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback