DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/2429

ARN: TH201000002360
Authors: Sunanta Wongpiyachon
Watcharee Sukviwat
สุนันทา วงศ์ปิยชน
วัชรี สุขวิวัฒน์
Authors' affiliation: Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center
Authors' affiliation (Thai): กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
Title: ผลิตภัณฑ์ข้าว: เครื่องดื่มน้ำข้าวกล้อง
Rice product: II Brown rice drink
Corporate authors (Thai): Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute
Citation: [Proceedings of rice and temperate cereal crops annual conference 2006: Summaries], Bangkok (Thailand), p. 308-313
Format Extent: 413 p.
Issue Date: 2006
Language: Th
Keywords: Rice product
Brown rice drink
Subject Classification(ASC): Q02
Q04
AGROVOC: Rice
Processed products
Beverages
Ingredients
Food processing
Organoleptic properties
Nutritive value
Format Extent: 413 หน้า
Availability : Rice Department, 50 Phahon Yothin Road, Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand
Availability: กรมการข้าว
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
RIC020421c.pdf166.12 kBAdobe PDFView/Open
RIC020421b.pdf81.87 kBAdobe PDFView/Open
RIC020421a.pdf83.55 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback