DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/2441

ARN: TH201000002372
Authors: Payapbhubes Markkool
Nipon Makathan
Rujee Kulprasoot
Siriwan Tungwisuttijit
พายัพภูเบศวร์ มากกูล
นิพนธ์ มาฆทาน
รุจี กุลประสูติ
ศิริวรรณ ตั้งวิสุทธิจิต
Authors' affiliation: Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Office of Agricultural Research and Development 1. Chiang Rai Crops and Production Resources Technical Service Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Biotechnology and Nuclear Technique Office
Authors' affiliation (Thai): กรมวิชาการเกษตร สำนักวิจัยและพัฒนาการเกษตรเขตที่ 1 ศูนย์บริการวิชาการด้านพืชและปัจจัยการผลิตเชียงราย
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมวิชาการเกษตร สำนักวิจัยพัฒนาเทคโนโลยีชีวภาพ
Title: ความชื้นข้าวเปลือกระดับต่าง ๆ ที่มีผลต่อคุณภาพการสีและคุณภาพข้าวสารเมื่อเก็บรักษา
Effect of paddy moisture content on milling and physical quality of milled rice during storage
Corporate authors (Thai): Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute
Citation: [Proceedings of rice and temperate cereal crops annual conference 2006: Summaries], Bangkok (Thailand), p. 398-405
Format Extent: 413 p.
Issue Date: 2006
Language: Th
Subject Classification(ASC): J11
AGROVOC: Rice
Moisture content
Milling
Keeping quality
Stored products pests
Damage
Varieties
Format Extent: 413 หน้า
Availability : Rice Department, 50 Phahon Yothin Road, Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand
Availability: กรมการข้าว
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
RIC020434c.pdf213.03 kBAdobe PDFView/Open
RIC020434b.pdf81.87 kBAdobe PDFView/Open
RIC020434a.pdf83.55 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback