DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/2471

ARN: TH201000002402
Authors: Sunanta Wongpiyachon
Watcharee Sukviwat
สุนันทา วงศ์ปิยชน
วัชรี สุขวิวัฒน์
Authors' affiliation: Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Office of Agricultural Research and Development 5. Pathum Thani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Office of Agricultural Research and Development 5. Pathum Thani Rice Research Center
Authors' affiliation (Thai): กรมวิชาการเกษตร สำนักวิจัยและพัฒนาการเกษตรเขตที่ 5 ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมวิชาการเกษตร สำนักวิจัยและพัฒนาการเกษตรเขตที่ 5 ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
Title: ขนมอบกรอบจากข้าวกล้อง
[Rice products: Snacks from brown rice]
Corporate authors (Thai): Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute
Citation: [Proceedings of rice and temperate cereal crops annual conference 2005: Summaries], Bangkok (Thailand), p. 121-123
Format Extent: 183 p.
Issue Date: 2005
Language: Th
Subject Classification(ASC): Q02
Q04
AGROVOC: Rice
Snack foods
Varieties
Food processing
Ingredients
Quality
Organoleptic properties
Nutritive value
Format Extent: 183 หน้า
Availability : Rice Department, 50 Phahon Yothin Road, Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand
Availability: กรมการข้าว
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
RIC020464c.pdf98.93 kBAdobe PDFView/Open
RIC020464b.pdf64.75 kBAdobe PDFView/Open
RIC020464a.pdf72.1 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback