DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/2472

ARN: TH201000002403
Authors: Rujira Preecha
Sunanta Wongpiyachon
Lamaimaat Youngsuk
Suthep Ritsawaeng
รุจิรา ปรีชา
สุนันทา วงศ์ปิยชน
ละม้ายมาศ ยังสุข
สุเทพ ฤทธิ์แสวง
Authors' affiliation: Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Office of Agricultural Research and Development 8. Phatthalung Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Office of Agricultural Research and Development 5. Pathum Thani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Office of Agricultural Research and Development 3. Sakon Nakhon Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Office of Agricultural Research and Development 8. Phatthalung Rice Research Center
Authors' affiliation (Thai): กรมวิชาการเกษตร สำนักวิจัยและพัฒนาการเกษตรเขตที่ 8 ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
กรมวิชาการเกษตร สำนักวิจัยและพัฒนาการเกษตรเขตที่ 5 ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมวิชาการเกษตร สำนักวิจัยและพัฒนาการเกษตรเขตที่ 3 ศูนย์วิจัยข้าวสกลนคร
กรมวิชาการเกษตร สำนักวิจัยและพัฒนาการเกษตรเขตที่ 8 ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
Title: การใช้แป้งข้าวทดแทนไขมันในน้ำสลัด
[Oil substitution by rice flour in making salad dressing]
Corporate authors (Thai): Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute
Citation: [Proceedings of rice and temperate cereal crops annual conference 2005: Summaries], Bangkok (Thailand), p. 124-127
Format Extent: 183 p.
Issue Date: 2005
Language: Th
Keywords: Rice flour
Salad dressing
Subject Classification(ASC): Q02
Q04
AGROVOC: Sauces
Salads
Plant oils
Rice flour
Varieties
Chemicophysical properties
Food processing
Ingredients
Quality
Organoleptic analysis
Format Extent: 183 หน้า
Availability : Rice Department, 50 Phahon Yothin Road, Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand
Availability: กรมการข้าว
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
RIC020465c.pdf84.28 kBAdobe PDFView/Open
RIC020465b.pdf64.75 kBAdobe PDFView/Open
RIC020465a.pdf72.1 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback