DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/2498

ARN: TH201000002429
Authors: Ngamchuen Kongseree
Sunanta Wongpiyachon
Rujira Preecha
งามชื่น คงเสรี
สุนันทา วงศ์ปิยชน
รุจิรา ปรีชา
Authors' affiliation: Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Phatthalung Rice Research Center
Authors' affiliation (Thai): กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
Title: การใช้แป้งข้าวทดแทนแป้งสาลีในผลิตภัณฑ์เค้กและคุกกี้
Product development from wheat-rice composite flour for cake and cookie
Corporate authors (Thai): Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute
Citation: [Proceedings of rice and temperate cereal crops annual conference 2003: Abstracts], Bangkok (Thailand), p. 18-19
Format Extent: 46 p.
Issue Date: 2000
Language: Th
Subject Classification(ASC): Q02
Q04
AGROVOC: Bakery products
Cakes
Rice flour
Wheat flour
Varieties
Ingredients
Food processing
Organoleptic properties
Consumer behaviour
Format Extent: 46 หน้า
Availability : Rice Department, 50 Phahon Yothin Road, Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand
Availability: กรมการข้าว
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
RIC020491c.pdf41.96 kBAdobe PDFView/Open
RIC020491b.pdf50.73 kBAdobe PDFView/Open
RIC020491a.pdf43.25 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback