DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/2554

ARN: TH201000002485
Authors: Rujira Preecha
Suthep Ritsawaeng
Chumlong Ritthichai
รุจิรา ปรีชา
สุเทพ ฤทธิ์แสวง
จำลอง ฤทธิชัย
Authors' affiliation: Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Phatthalung Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Phatthalung Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Phatthalung Rice Research Center
Authors' affiliation (Thai): กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
Title: คุณภาพทางเคมีของเมล็ดข้าวที่เหมาะสมสำหรับทำขนมปรากริมกึ่งสำเร็จรูป
Chemical quality of rice grain for semi-ready made Kanomplagrim
Corporate authors (Thai): Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute
Citation: [Proceedings of rice and temperate cereal crops annual conference 1999: Abstracts], Bangkok (Thailand), p. 45
Format Extent: 63 p.
Issue Date: 1999
Language: Th
Keywords: Rice grain
Chemical quality
Semi-ready made Kanomplagrim
Subject Classification(ASC): Q04
Q02
F30
AGROVOC: Rice
Grain
Varieties
Chemicophysical properties
Amylose
Rice flour
Stability
Ph
Desserts
Instant foods
Organoleptic properties
Format Extent: 63 หน้า
Availability : Rice Department, 50 Phahon Yothin Road, Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand
Availability: กรมการข้าว
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
RIC020538c.pdf30.6 kBAdobe PDFView/Open
RIC020538b.pdf61.07 kBAdobe PDFView/Open
RIC020538a.pdf39.81 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback