DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Academic Institution >
Prince of Songkla University >
Faculty of Natural Resources >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/3003

ARN: TH201100002931
Authors: Wutiporn Phromkunthong
Vudthikorn Chittiwan
Anne Cronin
Kidchakan Supamattaya
วุฒิพร พรหมขุนทอง
วุฒิกรณ์ จิตติวรรณ
-
กิจการ ศุภมาตย์
Authors' affiliation: Prince of Songkla University. Hat Yai Campus, Songkhla (Thailand). Faculty of Natural Resources. Department of Aquatic Science
Prince of Songkla University. Hat Yai Campus, Songkhla (Thailand). Faculty of Natural Resources. Department of Aquatic Science
Prince of Songkla University. Hat Yai Campus, Songkhla (Thailand). Faculty of Natural Resources. Department of Aquatic Science
Prince of Songkla University. Hat Yai Campus, Songkhla (Thailand). Faculty of Natural Resources. Department of Aquatic Science
Authors' affiliation (Thai): มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตหาดใหญ่ คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตหาดใหญ่ คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตหาดใหญ่ คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตหาดใหญ่ คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์
Title: Effects of thiamine, pyridoxine, pantothenic acid, and riboflavin on growth performance, feed efficiency, and body composition of seabass, Lates calcarifer (Bloch)
Corporate authors (Thai): Prince of Songkla University. Hat Yai Campus, Songkhla (Thailand). Faculty of Natural Resources. Department of Aquatic Science
Format Extent: 26 p.
Issue Date: 1989
Language: eng
Keywords: Sea bass
Thiamine
Pyridoxine
Pantothenic acid
Riboflavin
Growth performance
Feed efficiency
Body composition
AGROVOC: Lates calcarifer
Vitamins
Thiamin
Pyridoxine
Pantothenic acid
Riboflavin
Fish feeding
Growth
Feed conversion efficiency
Chemical composition
Lates calcarifer
วิตามิน
ไทอะมิน
ไพริดอกซิน
กรดแพนโตเทนิค
ไรโบฟลาวิน
การให้อาหารปลา
การเติบโต
ประสิทธิภาพการเปลี่ยนอาหารเป็นเนื้อ
องค์ประกอบทางเคมี
Right: ลิขสิทธิ์เป็นของเจ้าของบทความแต่เพียงผู้เดียว
สงวนลิขสิทธิ์ตามพระราชบัญญัติลิขสิทธิ์ พ.ศ. 2537
เอกสารนี้สงวนไว้สำหรับการใช้งานเพื่อการศึกษาเท่านั้น ไม่อนุญาตให้นำไปใช้ประโยชน์ด้านการค้า ไม่ว่ากรณีใด ๆ ทั้งสิ้น อีกทั้งห้ามมิให้ดัดแปลงเนื้อหา และต้องอ้างอิงถึงเจ้าของเอกสารทุกครั้งที่มีการนำไปใช้
Type: PhysicalObject
Format Extent: 26 หน้า
Availability : Khunying Long Athakravisunthorn Learning Resources Center, Prince of Songkla University, P.O.13 Khohong Hatyai Songkhla 90112, Thailand
SH351.S3 E33 1989
Availability: สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร, มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตหาดใหญ่
SH351.S3 E33 1989
Appears in Collections:Faculty of Natural Resources

Files in This Item:

File Description SizeFormat
112.pdf61.54 kBAdobe PDFView/Open
license.html118 BHTMLView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback