DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/3089

ARN: TH201200003012
Authors: Lamaimaat Youngsuk
Ngamchuen Kongseree
Sunanta Wongpiyachon
Jaruwan Bangwag
Anuwat Rattanachai
Phunsri Sawangchit
ละม้ายมาศ ยังสุข
งามชื่น คงเสรี
สุนันทา วงศ์ปิยชน
จารุวรรณ บางแวก
อนุวัฒน์ รัตยชัย
พูลศรี สว่างจิต
Authors' affiliation: Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Sakon Nakhon Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum Thani Rice Research Center
Authors' affiliation (Thai): กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวสกลนคร
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
Title: การใช้แป้งข้าวทดแทนแป้งสาลีในผลิตภัณฑ์พาสต้า
Application of rice-wheat composite flour in pasta
Corporate authors (Thai): Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute
Citation: [Proceeding of rice and cereal crops annual conference 2003], Chonburi (Thailand), p. 229-241
Format Extent: 493 p.
Issue Date: 2003-03
Language: tha
Keywords: Pasta
Rice flour
Wheat flour
Subject Classification(ASC): Q02
Q04
AGROVOC: Pasta
พาสต้า
Rice flour
แป้งข้าวเจ้า
Wheat flour
แป้งข้าวสาลี
Food processing
กรรมวิธีการผลิตอาหาร
Quality
คุณภาพ
Organoleptic analysis
การวิเคราะห์ทางประสาทสัมผัส
Right: ลิขสิทธิ์เป็นของเจ้าของบทความแต่เพียงผู้เดียว
สงวนลิขสิทธิ์ตามพระราชบัญญัติลิขสิทธิ์ พ.ศ. 2537
เอกสารนี้สงวนไว้สำหรับการใช้งานเพื่อการศึกษาเท่านั้น ไม่อนุญาตให้นำไปใช้ประโยชน์ด้านการค้า ไม่ว่ากรณีใดๆ ทั้งสิ้น อีกทั้งห้ามมิให้ดัดแปลงเนื้อหา และต้องอ้างอิงถึงเจ้าของเอกสารทุกครั้งที่มีการนำไปใช้
Type: Collection
Format Extent: 493 หน้า
Availability : Library of Bureau of Rice Research and Development, Rice Department;
Availability: ห้องสมุดสำนักวิจัยและพัฒนาข้าว กรมการข้าว;
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
brrd46001001a.pdfcover542.45 kBAdobe PDFView/Open
brrd46001001b.pdfcontent958.44 kBAdobe PDFView/Open
brrd46001023c.pdffulltext1.49 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback