DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Research Institute >
Ministry of Agriculture and Cooperatives >
Rice Department >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/3094

ARN: TH201200003017
Authors: Rujira Preecha
Suthep Ritsawaeng
Suwara Phochanasombun
Sunanta Wongpiyachon
Chamlong Ritthichai
รุจิรา ปรีชา
สุเทพ ฤทธิ์แสวง
สุนันทา วงศ์ปิยชน
สุวรา ภูมิสิงหราช
จำลอง ฤทธิชัย
Authors' affiliation: Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Phatthalung Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Phatthalung Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Pathum thani Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Phatthalung Rice Research Center
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute. Phatthalung Rice Research Center
Authors' affiliation (Thai): กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวปทุมธานี
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
กรมวิชาการเกษตร สถาบันวิจัยข้าว ศูนย์วิจัยข้าวพัทลุง
Title: การหาแนวทางการใช้ประโยชน์จากแป้งเมล็ดข้าวงอกสำหรับทำข้าวยาคู
Utilization of germinated rice flour for Yah Koo product
Corporate authors (Thai): Department of Agriculture, Bangkok (Thailand). Rice Research Institute
Citation: [Proceeding of rice and cereal crops annual conference 2003], Chonburi (Thailand), p. 229-241
Format Extent: 493 p.
Issue Date: 2003-03
Language: tha
Keywords: Yah Koo
Germinated Rice
Garbar rice
Subject Classification(ASC): Q02
F03
Q04
AGROVOC: Rice
ข้าว
Processed plant products
ผลิตภัณฑ์แปรรูปจากพืช
Seeds
เมล็ด
Germination
การงอก
Varieties
พันธุ์
Amylose
อะไมโลส
Chemical composition
องค์ประกอบทางเคมี
Food processing
กรรมวิธีการผลิตอาหาร
Quality
คุณภาพ
Organoleptic analysis
การวิเคราะห์ทางประสาทสัมผัส
Biological contamination
การปนเปื้อนทางชีววิทยา
Right: ลิขสิทธิ์เป็นของเจ้าของบทความแต่เพียงผู้เดียว
สงวนลิขสิทธิ์ตามพระราชบัญญัติลิขสิทธิ์ พ.ศ. 2537
เอกสารนี้สงวนไว้สำหรับการใช้งานเพื่อการศึกษาเท่านั้น ไม่อนุญาตให้นำไปใช้ประโยชน์ด้านการค้า ไม่ว่ากรณีใดๆ ทั้งสิ้น อีกทั้งห้ามมิให้ดัดแปลงเนื้อหา และต้องอ้างอิงถึงเจ้าของเอกสารทุกครั้งที่มีการนำไปใช้
Type: Collection
Format Extent: 493 หน้า
Availability : Library of Bureau of Rice Research and Development, Rice Department;
Availability: ห้องสมุดสำนักวิจัยและพัฒนาข้าว กรมการข้าว;
Appears in Collections:Rice Department

Files in This Item:

File Description SizeFormat
brrd46001001a.pdfcover493.55 kBAdobe PDFView/Open
brrd46001001b.pdfcontent958.44 kBAdobe PDFView/Open
brrd46001024c.pdffulltext1.36 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback