DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Academic Institution >
Kasetsart University >
Proceedings and Research Report of Corn and Sorghum >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4517

ARN: TH201200004437
Authors: Krisda Samphantharak
Chuenjit Teasriwilai
กฤษฎา สัมพันธารักษ์
ชื่นจิต แต่ศิวิลัย
Authors' affiliation: Kasetsart University, Bangkok (Thailand). Faculty of Agriculture. Department of Agronomy
Kasetsart University, Bangkok (Thailand). Faculty of Agriculture. Department of Agronomy
Authors' affiliation (Thai): มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ คณะเกษตร ภาควิชาพืชไร่นา
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ คณะเกษตร ภาควิชาพืชไร่นา
Title: การใช้ลักษณะที่เป็นประโยชน์จากข้าวโพดเทียน และข้าวโพดไร่ เพื่อปรับปรุงสายพันธุ์อินเบรดและลูกผสมของข้าวโพดหวานพิเศษ (sh2)
Utilization of useful traits from waxy corn and field corn for the improvement of super sweet (sh2) inbred and hybrids
Corporate authors (Thai): Kasetsart University, Bangkok (Thailand)
Department of Agriculture, Bangkok (Thailand)
Department of Agricultural Extension, Bangkok (Thailand)
Citation: Proceedings of the Thirty-First National Corn and Sorghum Research Conference 2003, Bangkok (Thailand), p. 8-14
Issue Date: 2003
Language: tha
Keywords: corn
maize
waxy corn
field corn
inbred line
hybrids
sweet corn
sh2 gene
Subject Classification(ASC): F30
AGROVOC: Zea mays
Maize
Plant breeding
Inbred lines
Hybrids
Sweet corn
Variety trials
Yields
Zea mays
ข้าวโพด
การปรับปรุงพันธุ์พืช
สายพันธุ์แท้
ลูกผสม
ข้าวโพดหวาน
การทดสอบพันธุ์
ผลผลิต
Availability : *National Corn and Sorghum Research Center, Nakhon Ratchasima (Thailand)
Availability: ศูนย์วิจัยข้าวโพดและข้าวฟ่างแห่งชาติ
Appears in Collections:Proceedings and Research Report of Corn and Sorghum

Files in This Item:

File Description SizeFormat
CR000220030002c.pdf535.11 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback