DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Academic Institution >
Kasetsart University >
Kasetsart Agricultural and Agro-Industrial Product Improvement Institute (KAPI) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4757

ARN: TH201200004677
Authors: Piyachomkwan, K.
Wansuksri, B.
Ninchan, P.
Chatakanonda, P.
Sriroth, K.
Authors' affiliation: Kasetsart University, Bangkok (Thailand). Kasetsart Agricultural and Agro-Industrial Product Improvement Institute
Kasetsart University, Bangkok (Thailand). Kasetsart Agricultural and Agro-Industrial Product Improvement Institute
Authors' affiliation (Thai): มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ สถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตผลทางการเกษตรและอุตสาหกรรมเกษตร
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ สถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตผลทางการเกษตรและอุตสาหกรรมเกษตร
Title: Gelatinization and paste properties of rice Starch in food System
Corporate authors (Thai): Kasetsart University, Bangkok (Thailand). Kasetsart Agricultural and Agro-Industrial Product Improvement Institute
Citation: Proceedings of Rice for the Future: The 1st International Conference, Kasetsart University, Bangkok (Thailand), p. 122
Issue Date: 2004
Subject Classification(ASC): Q60
AGROVOC: Broussonetia papyrifera
Fibre crops
Papermaking
Pulping
Non food industries
Broussonetia papyrifera
พืชเส้นใย
การทำกระดาษ
การทำเยื่อกระดาษ
อุตสาหกรรมที่ไม่ใช่อาหาร
Availability : Kasetsart University, Bangkok (Thailand). Kasetsart Agricultural and Agro-Industrial Product Improvement Institute
Availability: มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ สถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตผลทางการเกษตรและอุตสาหกรรมเกษตร
Appears in Collections:Kasetsart Agricultural and Agro-Industrial Product Improvement Institute (KAPI)

Files in This Item:

There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback