DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Academic Institution >
Kasetsart University >
Kasetsart Agricultural and Agro-Industrial Product Improvement Institute (KAPI) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4813

ARN: TH201200004733
Authors: Sriroth, K.
Piyachomkwan, K.
Jarerat, A.
Oates, C.G.
Authors' affiliation: Kasetsart University, Bangkok (Thailand). Kasetsart Agricultural and Agro-Industrial Product Improvement Institute
Kasetsart University, Bangkok (Thailand). Kasetsart Agricultural and Agro-Industrial Product Improvement Institute
Authors' affiliation (Thai): มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ สถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตผลทางการเกษตรและอุตสาหกรรมเกษตร
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ สถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตผลทางการเกษตรและอุตสาหกรรมเกษตร
Title: Effect of processing on cassava starch quality: 1. Drying
Citation: IX International Starch Convention Cracow (Poland), Poland, , P. 62
Issue Date: 2000
Subject Classification(ASC): Q60
Publisher Name: Poland,
Appears in Collections:Kasetsart Agricultural and Agro-Industrial Product Improvement Institute (KAPI)

Files in This Item:

There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback