DSpace
 

Thai Agricultural Research Repository >
Academic Institution >
Kasetsart University >
Kasetsart Agricultural and Agro-Industrial Product Improvement Institute (KAPI) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4942

ARN: TH201200004862
Authors: Sriwattana, S.
Resurreccion, A.
Haruthaithanasan, V.
Chompreeda, P.
Authors' affiliation: Kasetsart University, Bangkok (Thailand). Kasetsart Agricultural and Agro-Industrial Product Improvement Institute
Kasetsart University, Bangkok (Thailand). Kasetsart Agricultural and Agro-Industrial Product Improvement Institute
Authors' affiliation (Thai): มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ สถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตผลทางการเกษตรและอุตสาหกรรมเกษตร
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ สถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตผลทางการเกษตรและอุตสาหกรรมเกษตร
Title: Development of dehydrated Tom Yum Kung
Citation: IFT 2002 Annual Meeting, Anaheim, California (U.S.A.)
Issue Date: 2002
Subject Classification(ASC): Q01
Availability : Kasetsart University, Bangkok (Thailand). Kasetsart Agricultural and Agro-Industrial Product Improvement Institute
Availability: มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ สถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตผลทางการเกษตรและอุตสาหกรรมเกษตร
Appears in Collections:Kasetsart Agricultural and Agro-Industrial Product Improvement Institute (KAPI)

Files in This Item:

There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback